Haberler

Demirören: Beşiktaş Gönlümün Şampiyonu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Beşiktaş Ruhuna Sahip, Savaşan, Kaybederken Bile Terinin Son Damlasına Kadar Mücadele Eden Takımımız, Bana Göre Sezonun En Başarılı Takımıdır ve Gönlümün Şampiyonudur" Dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Beşiktaş ruhuna sahip, savaşan, kaybederken bile terinin son damlasına kadar mücadele eden takımımız, bana göre sezonun en başarılı takımıdır ve gönlümün şampiyonudur" dedi.

Yıldırım Demirören, siyah-beyazlıların resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Haziran-Temmuz sayısında yer alan yazısında, futbol takımlarının 2006-2007 sezonunda iki kulvarda birden göğüslerini kabartan bir mücadele ortaya koyduğunu ve ligde şampiyonluğu son ana kadar kovalayarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde ederken, Fortis Türkiye Kupası'nı ise üst üste ikinci kez müzelerine taşıdığını ifade etti.

"BJK İnönü Stadı'nda Fenerbahçe'ye 1-0 yenildiğimiz maçtan sonra, tribünlerimizin (Şampiyon Beşiktaş) diye tezahürat yapması; taraftarımızın da bu genç ve kaliteli takımı şampiyon kabul ettiğinin en açık göstergesidir” diyen Demirören, taraftarlara seslenerek, “Siz büyük Beşiktaş taraftarının desteği ve inancı ile takımımız, yeni sezondan itibaren Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun geleceğine damga vuracak hepimizi sevindirecek çok daha büyük başarılara imza atacaktır” diye konuştu.

TIGANA'YA TEŞEKKÜR, SAĞLAM'A DESTEK

Yıldırım Demirören, bu genç ve kaliteli takımın kurulmasında emek veren, kulübe 1,5 yıl içinde 3 kupa kazandıran eski teknik direktörleri Jean Tigana'ya bir kez daha teşekkür ettiğini söyledi.

Tigana'nın ayrılmasından sonra yarışmayı seven, vizyonu ve hedefleri olan, Türk futbolunu, Beşiktaş'ı tanıyan bir teknik adam ile anlaşacaklarını açıkladığını hatırlatan Demirören, şöyle konuştu:

“2,5 yıllık anlaşmaya imza attığımız Sayın Ertuğrul Sağlam, bu vasıfları tam anlamı ile taşıyan, dünyada gelecek vaat eden teknik direktörler arasında gösterilen bir isimdir. Sayın Ertuğrul Sağlam'ın yarışmacı kimliği ile Beşiktaşımız'ı hedeflerine taşıyacağına, Türk teknik adamlarının da önünü açacağına inanıyorum. Beşiktaş camiasından ve spor kamuoyundan Beşiktaş'ın evladı olan teknik direktörümüze her zaman destek olmalarını istiyorum.”

"FAIR PLAY ÖDÜLÜNE LAYIK TEK TARAFTAR..."

Demirören, bu yıl çeşitli stat ve salonlarda Türk sporunun geleceği adına üzüntüyle izledikleri olaylara şahit olduklarını vurgulayarak, “Beşiktaş Kulübü olarak, özellikle gerilimin arttığı ligin ikinci yarısında, genel havaya uymak yerine, fair play adına birçok adım attık ve Türk sporunun geleceği için çözüm önerileri sunduk. Büyük Beşiktaş taraftarı da fair play kampanyamızı sahiplendi. Yönetimimizle, camiamızla, taraftarımızla 104 yıllık Beşiktaşlı duruşunun altını tekrar çizdik. Beşiktaş taraftarının fair play ödülüne layık tek taraftar olduğunu, bütün takımların seyircileri tarafından örnek alınması gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Yıldırım Demirören, son olarak yeni sezondaki hedeflerine değinerek, “Yeni sezonda tüm branşlarımız ile şampiyonluk için mücadele ederken, Beşiktaşlı duruşumuzla yine Türk sporunun öncüsü olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title