Haberler

Demirci'yi İlçe de Çalmadık Kapı Bırakmıyor

Güncelleme:

AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan günlük programların birinde AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci'ye AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker eşlik etti. Gün içerisinde programlara katılan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci Çayırova'lılarla bir araya geldi. Güne Hz. Ali Camii dernek yönetimi ve cemaatinin konukları olarak başlayan heyet, burada katılım gösteren vatandaşlara yerelde ve genelde yapılan hizmetleri anlattılar.

TÜRKİYE YENİ BİR SEÇİME GİDİYOR

Hz. Ali Camii dernek yönetimi ve cemaati ile bir araya gelinen ziyarette selamlama konuşmasını gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Türkiye'nin yeni bir seçime gittiğini söyledi. 30 Mart yerel seçimlerinin sadece belediye seçimlerinden ibaret olmadığını belirten Akbaş, yerelde ve genelde büyük yatırımların devam etmesi ve istikrarın sürmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Çayırova'nın her sokağına hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan Akbaş, bu güne kadar ilçenin en temel ihtiyacı olan alt ve üst yapısını tamamlamaya çalıştıklarını ifade etti. Başkan Akbaş ayrıca, "Bu hizmet yarışında bayrağı Şevki Demirci arkadaşımıza teslim ederek çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'ın ardından bir süre konuşan AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, "Genel merkezimizin tebliği ile Ziyaettin Akbaş başkanımızdan aldığımız bayrağı hizmetlerle donatarak Çayırova halkına sunmanın gayreti içerisinde bulunacağız. Çayırova'ya yaptığı hizmetlerden dolayı, yaklaşık 30 yıldır Çayırova'da esnaflık yapan bir kişi olarak, başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Hedeflerimiz büyük ve bu hedefleri önümüzdeki günlerde proje bazlı açıklayacağız. Seçim beyannamesinde açıklayacağımız proje ve yatırımları 5 yıllık süreç içerisinde gerçekleştirerek, vizyon projelerle Çayırova'yı süsleyeceğiz" dedi.

TÜRKİYE'NİN TARİHİNİ BİLMELİYİZ

Camii dernek yönetimine ve cemaate bir süre hitap eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Türkiye'nin tarihini bilmeliyiz. Bunu bilirsek ülkemizin nereden nereye geldiğini açıkça görebiliriz. Başbakanımızın da vurguladığı gibi yıllardır devam eden teröre 600 milyar dolar harcanmıştır. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cesareti ve azmi ile 15 aydır herhangi bir terör olayı olmamıştır. Şehit haberi duymadığımız gibi, annelerimiz ve babalarımız üzülmediler. AK Parti öncesinde, memur ve işçi maaşını vermek için IMF'in kapısına giden bir hükümet anlayışından, bugün Marmaray, havaalanı, geçit ve köprüler gibi birçok vizyon proje hayat bulur hale geldi" dedi.
Sözlerine ülkenin her alanında ki gelişimi ve gelecekte tamamlanacak çalışmalarıyla özet halinde bahsederek devam eden Şeker, genel hizmetlerin yanı sıra yerelde de yapılan faaliyetlere değindi. Öncelikle Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'a yatırım ve çalışmalarından dolayı teşekkür eden Şeker, Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci ile hizmetlere kalınan yerden devam edileceğini vurguladı. Çayırova'nın ilçe olması ile birlikte daha büyük yatırımlara ve hizmetlere kavuştuğundan bahseden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Belediyeciliğin Çayırova ve Kocaeli ilçe belediyelerinde, Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi'nin katkılarıyla daha ileri seviyelere taşınacağını belirtti.

Programın devamında hasta ziyareti yapıp daha sonra Fatih Caddesi'nin bir kısmında esnaflarla bir araya gelen heyet, esnafların taleplerini ele alarak, hayırlı işler temennilerinde bulundu.

SİNOP GAZİLER KÖYÜ ZİYARET EDİLDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'in esnaf ziyaretlerinin ardından Çayırova'dan ayrılması ile birlikte seçim koordinasyon merkezi programları Sinop Gaziler Köyü Derneği ziyareti ile sürdü. Çayırova Mahallesi 5206 sokakta faaliyetlerini sürdüren derneği ziyarette dernek başkanı Cemil Göksu, AK Parti heyetini samimi bir şekilde dernek yöneticileri ve hemşerileri ile birlikte karşıladı. Burada gelede ve yerelde yapılan hizmetlere bir süre değinen AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, ile sohbet havasında gelişen ziyaret farklı programlarla sürdü. Gün boyunca devam eden programlarda AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci'ye AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik, program sorumluları, ilçe yöneticileri, meclis üyesi aday adayları ve partililer eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İlyas Şeker Ak Parti Çayırova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title