Haberler

Demirci'de "Kudüs ve Zeytin Dalı Harekatı" Konferansı

Manisa, Demirci Belediyesi tarafından "Kudüs ve Zeytin Dalı Harekatı" konferansı düzenlendi.

Manisa, Demirci Belediyesi tarafından "Kudüs ve Zeytin Dalı Harekatı" konferansı düzenlendi.

Ticaret ve Kültür Merkezinin toplantı salonunda düzenlenen konferansa konuşması olarak katılan Gazeteci Yazar Turgay Güler, Türkiye'nin Afrin'de kara terör yuvalarını bitirmek için mücadele ettiğini söyledi.

Türkiye'nin yıllarca yabancı ülkelerden alınan silahlarla terörle mücadele etmeye çalıştığına dikkat çeken Güler şöyle konuştu:

"Şimdi savunma sanayimizde Zeytin Dalı harekatında kullanılan silahların yüzde 70'i kendi ülkemizde yapılıyor. Tarih boyu Türkiye'ye çeşitli oyunlar oynamaya çalışan hain güçler artık tek tek bitiriliyor. Türkiye elbette zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte milletimiz dün olduğu gibi bugünde Cumhurbaşkanı'nın yanında yer alacak ve bu harekattanda zaferle çıkacaktır."

Konuşmacılardan Prof. Dr. Mehmet Çelik de, Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını ve Ortadoğu'da oyun kuran ve yöneten bir ülke konumunda olduğunu belirterek şöyle devam etti:

"Amerika Kudüs üzerine hamle yaparak Müslümanları kışkırtmaya çalıştı. Kudüs tarih boyunca Müslümanların onur kalesi olmuştur. Birleşmiş milletlerde yapılan oylamada Cumhurbaşkanımız sayesinde Kudüs'ün onurunu korumak için büyük bir çaba sarf ederek 125 ülke Türkiye'nin yanında yer almıştır. Gelecek nesiller Kudüs'ün tarihini yakından incelemelidir. Türkiye tarihin her noktasında önemli dönemlerden geçmiştir. Ülkemiz şu anda Afrinde Zeytin Dalı harekatını sürdürüyor. Aslanlarımız, Mehmetçiğimiz terörist avlıyor. Geleceğimiz için, daha güzel bir Türkiye için bunun yapılması şart. Millet olarak bir olacağız, Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz."

Programdan sonra Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından Gazeteci Güler ve Prof. Dr. Çelik'e yöresel Demirci ürünlerinin yer aldığı çanta ve Demirci halısı hediye edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Demirci Kudüs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title