Haberler

Demirci'de Havuz İnşası Yüzleri Güldürdü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesi Çanakçı Mahallesine sulama havuzu inşa ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesi Çanakçı Mahallesine sulama havuzu inşa ediyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatıyla kırsal alanda kalkınmayı sağlamak amacıyla mahallelere özel projeler hazırlandığını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarım arazisi sulama havuzları inşa ederek üreticilerin yüzlerini güldürüyor. Kırsal kalkınma planı doğrultusunda 17 ilçede projelerini yürüten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Demirci'nin Çanakçı Mahallesinde de sulama havuzu inşa ediyor. Havuzun tamamlanması ile birlikte tarım arazilerinin sulanması, tütün dikiminde can suyu verilmesi ve ilaçlama makinalarına su alınması sağlanacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından inşa edilen sulama havuzunun Çanakçı Mahallesi ile birlikte çevre mahallelere de hizmet vereceğini belirten Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, "Çiftçilerin yararlanması amacıyla yıllardır boşa akan suyu depolamak için mahallemize sulama havuzu inşa ediyoruz. Havuzun inşaatı tamamlandığında sudan faydalanma oranı yüzde 200 oranında artacaktır. Böylelikle hem su israfının önüne geçmiş olacağız hem de su doldurma istasyonlarında sıra bekleyen vatandaşları, bu sıkıntıdan kurtaracağız" diye konuştu.

MUHTAR SEVİM'DEN TEŞEKKÜR

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlara yönelik hizmetlerinin her alanda takdir topladığını belirten Çanakçı Mahalle Muhtarı Halil Sevim, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Çanakçı Demirci Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title