Haberler

Demircan: Çorlu Sanayisi ile Bir Marka

Demircan: Çorlu sanayisi ile bir markaMehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)- İstanbul Beyoğlu İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, konferans vermek için geldiği Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nin, sanayisi ile marka bir şehir olduğunu söyledi.

Demircan: Çorlu sanayisi ile bir marka

Mehmet YİRUN/ÇORLU( Tekirdağ ),(DHA)- İstanbul Beyoğlu İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, konferans vermek için geldiği Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nin, sanayisi ile marka bir şehir olduğunu söyledi.

Başkan Demircan, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Ak Parti teşkilatının düzenlediği 'Marka Şehirler' konferansına katılmak üzere ilçeye geldi. Çorlu 15 Temmuz Kültür Merkezi'nde Göç İdaresi ve Tekirdağ genelindeki balkan dernekleri tarafından düzenlenen göçmenlerin sorunları ile ilgili toplantıya katılan Demircan, daha sonra Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan'ı ziyaret etti.

"ÇORLU BU BÖLGEDE LİDERLİK YAPIYOR"

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Demircan şöyle dedi:

"Çorlu'ya ilçe başkanımız ve il başkanımızın davetlisi olarak geldim. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettim. Çünkü, Çorlu sanayisi ile çok güçlü bir ilçemiz. Bu bölgede gerçekten liderlik yapıyor. Elbette sanayiye dayalı ticaret, tarım ve gelişmeyi düşündükleri hizmet sektörü Çorlu'nun geleceğini belirliyor. Malum insanların şehirlerden beklentileri öncelikle tabii ki güvenlik ama onun sonrasında hemen ekonomi geliyor.

"EKONOMİ İYİYSE İSTİHDAM VAR DEMEKTİR"

Ekonomi iyiyse istihdam var demektir ve insanlar çoluğuna, çocuğuna, geleceğine güvenle bakıyor demektir. Artık bundan sonra siyasetimiz şehirlerde hangi şehirde olursa olsun insanların geleceğini garanti altına almak, ekonomilerini, eğitimlerini ve hayata umutla bakacakları tarafları garanti altına almak. Hayata buradan bakıyoruz. Toplumun beklentileri burada. Dolayısıyla Çorlu'da AK Partili kardeşlerimizin çalışmaları elbette var olan vatandaşlarımızın geleceğini rahatlatmak ve onların refahını geliştirmek olduğu için burada sanayiye ve ticarete önem verdiklerini gördüm bundan da mutlu oldum."

Çorlu'yu İstanbul'dan, Beyoğlu'ndan gıpta ile izlediklerini söyleyen Demircan, "Çok güzel yatırımları olduğunu biliyoruz. Çok öne çıkıyor. Türkiye'de müstesna ilçelerimizden biri. Yeni seçilen Çorlu TSO başkanımız da çok genç ve dinamik ve geleceğe ilişkin güzel projeleri var. Mutlulukla dinledim, başarılar diliyorum. Gelecek Çorlu'nun" dedi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ise, "Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İstişarelerde bulunduk. Kendisi hem bölge ile alakalı hem ticaret ve sanayi ile alakalı tecrübelerini bizlerle paylaştı, güç verdi. Sayın başkanım da 36 yaşında belediye başkanı olmuş, onu duyduk. Tecrübeleri o noktada bize daha yol açıcı oldu. Kendisine ve tüm ekibe teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI/ GÖRÜNTÜLÜ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Tekirdağ İstanbul Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title