Haberler

Demirbaş'tan lösemi hastası Mehmet'in öğretmenine teşekkür ziyareti

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, lösemi tedavisi gören 8 yaşındaki Mehmet Emin Eren'e evde eğitim veren Ergin Altun'u okulda ziyaret ederek teşekkür etti.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, lösemi tedavisi gören 8 yaşındaki Mehmet Emin Eren'e evde eğitim veren Ergin Altun'u okulda ziyaret ederek teşekkür etti.

Demirbaş, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yaşayan ve 2,5 yaşında yakalandığı lösemi hastalığı nedeniyle kemoterapi gören minik Mehmet Emin Eren'e evinde eğitim veren Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Ergin Altun'u okulda ziyaret etti.

Altun'un her gün mesai saati sonrası gönüllü olarak bir çocuğun eğitiminden uzak kalmaması için emek verdiğine işaret eden Demirbaş, Ergin Altun'un örnek bir eğitimci olduğunu söyledi.

İlçesinde bu tür fedakar eğitimcilerin olmasının kendisini ve ilçe insanın sevindirdiğini anlatan Demirbaş, "Öğretmenimizi her gün Mehmet Emin Eren'in evine ders verebilmek için yürüyerek gittiğini öğrendim. Mesai saati dışında Mehmet Emin'e derslerinden geri kalmaması için seferber olan hocamıza ben çok teşekkür ediyorum. Öyle güzel bir iş yapıyorsun ki. Allah razı olsun. Bizim de yapabileceğimiz bir şey varsa her zaman Mehmet Emin'in ve siz değerli hocamızın emrinizdeyiz. Biz ilçemizde bu tarz eğitimcilerin var olmasından son derece mutluyuz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altun ise, "Çok teşekkür ederim. Ben inanıyorum ki tüm öğretmen arkadaşlarımız da böyle özel durumlarda benim gibi davranır. Okula kadar gelmeniz, teşekkür etmeniz, daha öncesinden aramanız, sormanız beni çok mutlu etti. Tüm yorgunluğumuzu almış oldunuz bu şekilde. İlgi ve alakanızdan dolayı gerçekten çok teşekkür ediyorum. Ben de sizlerin çalışmalarınızda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Okul Müdürü Ali Bodur da Altun'un gönüllü olarak Eren'in eğitimiyle ilgilendiğin, Eren'in iki ayda hem okuma yazmayı öğrendiğini hem de ayağa kalkıp tekrar yürümeye başladığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Lösemi Çubuk Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title