Haberler

Korkunç Olay! Demir Parmaklıklarda Asılı Halde Ceset Bulundu

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, genç bir adamın, sitenin demir parmaklıklarında asılı halde cansız bedeni bulundu. Genç adamın ölüm nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesi Akçay Sarıkız Mahallesi'nde, 32 yaşındaki Onur Sucu'nun, bir sitenin demir parmaklıklarında asılı şekilde cansız bedeni bulundu.

DEMİR PARMAKLIKLARDA ASILI HALDE CESEDİ BULUNDU

Balıkesir'in Akçay Sarıkız Mahallesii 308 sokakta bir sitenin demir parmaklıklarına asılı şekilde bulunan Onur Sucu'yu (32) görenler sağlık, kurtarma ve polis ekiplerini haber verdi. Yapılan ilk incelemede Sucu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

OTOPSİ YAPILACAK

Sucu'nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatılırken cenaze ileri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Mıstıgın BabasıAbdüş:

Geçmiş olsun,,Çok üzgünüm.

2
0
yanıtYanıtla
YEKPARE:

İŞTE TÜRKİYENİN GERÇEĞİ MAALESEF BU OLDU. BÖYLE GİDERSE KANUNSUZ TAKİPSİZ İLGİSİZ DEVLETLE YANİ. 15-20 YIL SONRA ARTIK KİMSE ÇALIŞMAZ. SAĞ SOLDAN FAZLA KAN AKAR HAYATLAR BİTER ÜLKE AYAĞA KALKAR. DEVLETİ YÖNETENLERE SÖYLÜYORUM. KANUNLAR KİTAPLARDA KALMASIN LÜTFEN LÜTFEN.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title