Haberler

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba Cenk Tosun'lar Çoğalsın

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba Cenk Tosun'lar çoğalsınDemir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaşlı Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasına ilişkin, Cenk Tosun'lar çoğalsın, ülke futbolu gelişsin, dünyanın her ülkesinde hem marka takımlarında oyuncularımız...

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba Cenk Tosun'lar çoğalsın

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaşlı Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasına ilişkin, Cenk Tosun'lar çoğalsın, ülke futbolu gelişsin, dünyanın her ülkesinde hem marka takımlarında oyuncularımız oynasın dedi.

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi'ndeki bir otelde devre arası kamp çalışmalarına başladı. Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ve iki ayrı grup halinde pas çalışması yaptı.

SIKI BİR ÇALIŞMA PROGRAMI BELİRLEDİK

Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Samet Aybaba, ligin ilk yarısını puan olarak beklediklerinin üzerinde kapattıklarını belirterek, Doğrusunu söylemek gerekirse puan olarak planladığımız yerin biraz da üstünde bitirdik. Ama ikinci yarı önümüzde, daha zorlu geçecek, takımlar transfer yapıyor, güçleniyor. Hedefler belirginleşiyor, artık o hedef üzerinden yoğunlaşıyor herkes. O nedenle daha sıkı bir çalışma programı belirledik dedi.

BİRKAÇ MEVKİDE TRANSFER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Bazı mevkilerde eksik oyuncuları olduğunu ve bunları devre arasında kapatmayı planladıklarını anlatan Aybaba, Şimdi transfer çalışmaları var, onlarla ilgili bazı temaslarımız sürüyor. Devre arası transferi biraz zor. İyi oyuncusunu kimse vermez. Biz buna rağmen birkaç mevkide transfer yapmayı düşünüyoruz diye konuştu.

Samet Aybaba, takımdan ayrılacak oyuncuların listesini yönetime verdiklerini de söyledi.

SÜPER LİG'İ GÖREN ÇOK AZ OYUNCU VAR

Ligin ikinci yarısındaki hedeflerinin, ilk yarıdaki puandan daha fazlasını almak olduğunu vurgulayan Aybaba, Biz bu puanın neden daha üstüne çıkmayalım Şimdi futbolcularımızla onu konuşuyoruz. Bu özgüveni yakalamak lazım. Hem sadece biz değil yönetim olarak, şehir olarak futbol kalitesini bir yere getirdikten sonra artık başka tartışmalar yapmak lazım. Ama tabi oyunculara da bu konuda fazla stres bindirmemek lazım. Bizim kadromuzun içinde Süper Lig'i gören çok az oyuncu var. Yabancılarımızın hemen hemen hiçbiri görmedi, yerli oyuncularımızın çoğu Süper Lig görmedi. Birden bu takıma fazla yük yüklemek de doğru değil. Biz her maç keyif verelim, keyif alalım, kazanalım. Yukarılara doğru bakalım, ne oluyor, ne bitiyor diye düşünüyoruz, planlıyoruz. İnşallah bu düzeyde de devam eder ifadelerini kullandı.

TÜRK FUTBOLU İÇİN İNANILMAZ

Beşiktaşlı Cenk Tosun'un İngiliz kulübü Everton'a transferinden dolayı mutlu olduğunu da aktaran Samet Aybaba, şunları kaydetti Çok keyif aldım, çok güzel. Türk futbolcusu ve Türk futbolu için inanılmaz bir şey. Keşke böyle geliştirebilsek. (Medya olarak) Aman başlamayın hemen Cenk Tosun ne zaman geri döner diye. 3 ay sonra mı, 5 ay sonramı diye O oyuncuların orada kalması için, orada oynaması için ülkece destek vermemiz lazım. Ailesi, hocaları, bizler, futbolun içindeki herkes, ülkedeki herkes bu oyuncunun orada bir şeyler yapmasını desteklemeli. Bizde biliyorsunuz yurt dışına gidince hemen başlarlar, '3 ay sonra döner, 5 ay sonra döner' diye. Biz Cenk Tosun'lar çoğalsın, ülke futbolu gelişsin, dünyanın her ülkesinde hem marka takımlarında oyuncularımız oynasın, hem antrenörlerimiz gitsin ki -o bölümü zor biraz biliyorsunuz- böyle olursa hem futbolumuz gelişir, hem kulüplerimizde ekonomik anlamda rahatlamalara neden olur. Ben yüzde yüz destekliyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samet Aybaba Cenk Tosun Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title