Haberler

Demir Grup Sivasspor maçından notlar

Abdullah Avcı'dan 3 değişiklikBurak Yılmaz ligde 1 maç aradan sonra 11'deDiaby 10 maç sonra kulübedeSavunmada zorunlu değişiklik5 isim ceza sınırındaRıza Çalımbay'dan 2 zorunlu değişiklikOlgucan KALKAN / - Süper Lig'in 18'inci haftasında Beşiktaş sahasında lider Demir Grup Sivasspor'u konuk etti.

Abdullah Avcı'dan 3 değişiklik

Burak Yılmaz ligde 1 maç aradan sonra 11'de

Diaby 10 maç sonra kulübede

Savunmada zorunlu değişiklik

5 isim ceza sınırında

Rıza Çalımbay'dan 2 zorunlu değişiklik

Olgucan KALKAN / - Süper Lig'in 18'inci haftasında Beşiktaş sahasında lider Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta 19.00'da başlayan mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çaldı. Şansalan'ın yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Kerem Ersoy üstlendi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Demir Grup Sivasspor maçında, Süper Lig'in 17'nci haftasında oynanan Gençlerbirliği maçının kadrosuna göre 1'i zorunlu 3 değişikliğe gitti. Avcı; kart cezalısı İspanyol stoper Ruiz'in yerine Enzo Roco'yu sahaya sürdü.

Kaleyi Karius'a emanet eden Avcı; savunma dörtlüsünü Gökhan Gönül, Vida, Roco ve Rebocho'dan oluşturdu. Orta sahada Atiba - Elneny ikilisini bozmayan Abdullah Avcı, hücum hattında Caner, Ljajic ve N'Koudou'yu sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adamın gol yollarındaki tercih ise Burak Yılmaz oldu.

BURAK YILMAZ LİGDE 1 MAÇ ARADAN SONRA 11'DE

Siyah beyazlı ekipte, tecrübeli golcü Burak Yılmaz ilk 11'deki yerini aldı. Süper Lig'in 16'ncı haftasında Fenerbahçe derbisinde yaşadığı sakatlık sonrasında ilk yarının son haftasında Gençlerbirlği maçında kadroya alınmayan Burak Yılmaz, Demir Grup Sivasspor maçıyla birlikte 11'deki yerine döndü.

DIABY LİGDE 10 MAÇ SONRA KULÜBEDE

Siyah beyazlı ekipte sezon başında takıma dahil olan Abdoulay Diaby, ligde 10 maç aradan sonra yedek kulübesinde yer aldı. Ligde son olarak 7'nci haftada 2-0 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçında yedek soyunan Diaby, 10 maçlık aranın ardından ilk 11'deki yerini kaybetti.

SAVUNMADA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Demir Grup Sivasspor maçı öncesinde savunmada zorunlu değişikliğe gitti. Gençlerbirliği maçında sarı kart gören Victor Ruiz, Sivasspor maçı öncesinde cezalı duruma düşmüştü. Tecrübeli teknik adam, Ruiz'in yokluğunda savunmada Vida'nın yanında Enzo Roco'ya şans verdi.

CANER BU KEZ ÖN TARAFTA

Beşiktaş'ta takımın en çok asist yapan ismi olan Caner Erkin, Demir Grup Sivasspor karşısında mücadeleye ön tarafta başladı. Sezonun ilk yarısında genel olarak sol bek pozisyonunda görev alan tecrübeli futbolcu, bazı maçlarda sağ ve sol açıkta da görev almıştı. Caner Erkin, bu maçta da sol açıkta görev aldı.

5 İSİM CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta Demir Grup Sivasspor maçı öncesinde 5 isim sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Siyah beyazlılarda mücadeleye 11'de başlayan Gökhan Gönül, Mohamed Elneny ve Burak Yılmaz ile yedek kulübesinde yer alan Necip Uysal ve Umut Nayir sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta deplasmanda oynanacak Göztepe maçında görev alamayacak.

RIZA ÇALIMBAY'DAN 2 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Lider Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısında, Süper Lig'in 17'nci haftasında iç sahada 1-0 kazanılan Göztepe karşılaşmasının 11'ine göre 2 değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam sarı kart cezalısı Mert Hakan Yandaş'ın yerine Ziya Erdal, sakatlığı bulunan Fernando'nun yerine de Erdoğan Yeşilyurt'a şans tanıdı.

Kaleyi Samassa'ya emanet eden Rıza Çalımbay, savunma dörtlüsü Goiano, Caner Osmanpaşa, Appindangoye ve Uğur Çiftçi'den oluşturdu. Orta sahada Fatih Aksoy, Hakan Arslan ve Ziya Erdal'ı sahaya süren Çalımbay, hücum hattınfa ise Emre Kılınç ve Erdoğan Yeşilyurt'u görevlendirdi. Tecrübeli teknik adamın gol yollarındaki tercihi ise Süper Lig'de 7 gol atma başarısı gösteren Mustapha Yatabare oldu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sivasspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title