Haberler

Demir Adam Yarışmaları Başlıyor

Güncelleme:

Konyaaltı Belediyesi Türkiye Triatlon Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği Cumhuriyet Kupası Demir Adam yarışmaları, 21 Ekim Pazar günü Konyaaltı Kent Meydanı'nda gerçekleşecek.

Foto: İdman fotoları hoca kelle

===

Demir adamlar Konyaaltı'nda

KONYAALTI Belediyesi Türkiye Triatlon Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği Cumhuriyet Kupası Demir Adam yarışmaları, 21 Ekim Pazar günü Konyaaltı Kent Meydanı'nda gerçekleşecek. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen yarış için kayıtlar başladı. Yetkililer, bu yarışmanın Türkiye'de bu dalda bir ilk olacağını açıkladı.

HERKESE AÇIK

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Bisiklet yarışı Kent Meydanı-Kemer yolu arasında, koşu Kent Meydanı-Migros Kavşağı'nda olacak. Yüzmede Konyaaltı Sahili 15 nolu plajda gerçekleştirilecek. Bu etkinliğimize tüm sporcuları ve vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi. Triatletler yarışta 1900 metre yüzecek, ardından 90 kilometre bisikletle yarışacak ve ara vermeden 21 kilometre yarı maraton koşacak.

Foto: Baksan Böcek ve triatlon arşiv fotosu

===

Herkes aklını başına alacak

5 haftada 4 mağlubiyet, 1 galibiyeti bulunan Fethiyespor'un Onursal Başkanı Behçet Saatcı, kötü gidişe 'dur' diyeceklerin, futbolcular olduğunu söyledi

TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezona kötü başlangıç yapan Fethiyespor'un Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, faturayı futbolculara kesti. 5 haftada 4 mağlubiyet alan ve 3 puanı bulunan Fethiyespor'un rekora gittiğini aktaran Saatcı, "Herkes aklını başına alacak" dedi.

Takımın kaybedecek bir şeyi kalmadığını söyleyen Saatcı, futbolculara uyarılarda bulundu. Kötü gidişe dur demesi gerekenlerin futbolcular olduğunu kaydeden Saatcı, "Bu noktadan sonra gidilecek bir yer yok. Bence en kısa sürede yükselecek. Bu işi döndürecek olanlar yine futbolcu arkadaşlarım" dedi.

Futbolcuların taşıdıkları formanın ağırlığını fark edip, Fethiyespor'u hak ettiği yere getirme görevinin futbolcularda olduğunu belirten Saatcı, "Bu saatten sonra transfer söz konusu değil. Ortada bir başarısızlık varsa, fatura önce hoca ve yönetime kesilir" diye konuştu.

Fethiyespor'un maddi konularda yalnız bırakıldığını kaydeden Saatcı, "Manevi ve coşku anlamında her türlü desteğin verildiğini görüyorum. Fakat maddi anlamda İsmail Öztürk ve yönetim yalnız kalıyor. Kulübün sabit gelire ulaşabilmesi için girişimlerimiz oldu. Ancak şimdilik sonuç alamadık" dedi.

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto: Takım fotosu ve Behçet Saatcı

--- KUTU ---

En çok gol yiyen ikinci takım

Lige deplasmanda Bandırmaspor mağlubiyetiyle başlayan Fethiyespor, tek galibiyetini ligin 3'üncü haftasında karşılaştığı Nazilli Belediyespor deplasmanında aldı. Fethiyespor sırasıyla Bandırmaspor, Hayatspor, Pendikspor ve son olarak deplasmanda Kahramanmaraşspor karşısında sahadan mağlup ayrıldı. Attığı 8 gole karşı kalesinde 10 gol gören Fethiyespor, Sakaryaspor'un ardından ligin en çok gol yiyen 2'nci takımı oldu.

===

Melekler tur peşinde

AVRUPA Kupa Galipleri Kupası'nda ilk kez mücadele edecek Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol takımı, önümüzdeki pazar 2'nci turda kupanın favori ekiplerinden Lokomotiva Zagreb ile mücadele edecek. Kupada 3'üncü tura çıkmak isteyen Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, maç öncesi hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor.

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, rövanş maçı için avantajlı bir skor yakalamak istediklerini belirterek, "Antalya'da seyircimizin önünde galip gelerek, turu Hırvatistan'daki rövanş maçına bırakmak istemiyoruz. Takımımız maça hazır, en iyi oyunumuzu oynayarak Lokomotiva Zagreb önünde galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı'nın Lokomotiva Zagreb ile yapacağı karşılaşma, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda Pazar günü saat 15.00'de başlayacak. Karşılaşmada Moldova'dan Igor Covalciuc ve Alexi Covalciuc hakem ikilisi görev alacak. Kulüp Başkanı Hüseyin Kazancı, tüm sporseverleri maça davet etti.

Foto: Takımın fotosu

===

Golfçüler için performans akademisi

ANTALYA'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Turizm Merkezi'nde bulunan, Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk'e ait Carya Golf Club'de, golfçülerin performansını ölçmek için Taylor Mode Performans Akademisi'nin açılışı yapıldı. Akademinin açılışını, Fikret Öztürk ile dünyada ilk 5'te olan İngiliz golfçü Justin Rose birlikte yaptı.

Açılışa Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Uğurlu, Calista Otel Genel Müdürü Ali Kızıldağ, Türkiye golf milli takımının kadın ve erkek oyuncuları ile çok sayıda golf sever katıldı. Açılışın ardından Justin Rose ile Fikret Ünlü ve Fikret Öztürk, birlikte golf atışı yaptı.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Açılıştan fotolar

===

Alanya'da Beşiktaş coşkusu

ALANYASPOR, milli maç nedeniyle lige verilecek arayı Side'de kamp yaparak değerlendiren Beşiktaş'ı bugün özel maçta ağırlıyor. Alanyaspor 15 bin kişi kapasiteli Oba Stadı'nda ilk kez 3 büyük takımdan birini konuk ediyor. Turuncu yeşilli takım, bugün saat 16.00'da Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek.

Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu, "Beşiktaş gibi güzide bir kulübümüzü Alanya'da ağırlamak bizim için gurur verici. Fikret Orman ve Samet Aybaba'nın göreve gelmesiyle yeniden tüm Türkiye'de sevenleriyle buluşan Beşiktaş'ın yönetimini ve Aybaba'yı kutluyorum" dedi.

Büyük olmanın bir gereğinin de küçüklere değer vermek omlduğunu aktaran Çavuşoğlu, "Beşiktaş bu yıl bu değeri herkese veriyor. Bu davranış diğer büyük takımlara da örnek olmalı. Alanya ve çevresinde yaşayan tüm futbolseverleri bu maça bekliyoruz" dedi. Karşılaşmanın biletleri 20 TL'den satılıyor.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyasporlu futbolcular - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Behçet Saatcı Fethiyespor Konyaaltı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title