Haberler

Demet Şener'in Instagram'dan Paylaştığı Elbise Sosyal Medyayı Karıştırdı

Güncelleme:

Ünlü model Demet Şener, Instagram hesabından 'Harika elbisem' yazılı bir fotoğraf paylaştı. Şener'in fotoğrafına sosyal medyadan mesaj yağdı.

İbrahim Kutluay ile olaylı bir şekilde boşanan ve boşandıktan sonra yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Demet Şener, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa mesaj yağdı.

"HARİKA ELBİSEM"

'Harika elbisem' diye yazdığı paylaşımda sırtı açık, mini bir elbise giyip, bunu 3 farklı şekilde pozla yayınlayan Şener'in gerek elbisesine, gerek duruşuna, sosyal medyadan mesaj yağdı.Yeni açtığı Youtube kanalıyla da gündemde olan Demet Şener'in 'TB' yani Throw Back- Geçmişe dönüş yaptığı paylaşım için 'Eski bir model olunca insan her dönem ayrı güzel görünüyor' gibi yorum yapanlar olsa da genel olarak olumsuz yorumlar çoğunluktaydı.

Demet Şener'in Elbisesi Sosyal Medyayı Karıştırdı

Demet Şener'in Elbisesi Sosyal Medyayı Karıştırdı

Demet Şener'in Elbisesi Sosyal Medyayı Karıştırdı

İşte onlardan bazıları;

"Sırt dekoltesini göstermek istiyorsa o kadar iki büklüm olacağına, arkasını dönüp bir poz verseymiş."

"Atarlı giderli albüm yapmaya hazırlanan eski manken yeni şarkıcı gibi görünüyor."

"İbrahim bak sensiz daha iyiyim, daha güzelim, daha mutluyum, yıkılmadım ayaktayım elbisesi."

"Sırt dekoltesini göstermek için arkanızı dönseymişsiniz keşke. Ben genelde karnım ağrırsa öyle duruyorum."

"Bunun tasarlanacak nesi var acaba onu merak ettim. Sıradan bir elbise."

"Benim yastık yaptığım payetlere benziyor."

"Olmayan bağcıklarınızı mı bağlıyorsunuz, ne yapıyorsunuz Demet Hanım?"

"Doktor bey bacaklarım ağrıyor, belimde fıtık var. Nasıl dursam fizik tedavide pozu."

"Bu elbiseyi tasarlamak için modacı olmaya gerek yok."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Kutluay Sosyal Medya Demet Şener Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (27)

Öykü:

#tb demiş yahuu! ''Throw Back'' işte. . Instagram kullanan herkes bilmiyor mu artık. . ? Eski fotoğraflarını beğenmiş, paylaşmış. Bu kadar büyütülecek ne var ki. . ? Saçmalık bu insanların yorumlar da. .

55
2
yanıtYanıtla
MEHMET TURGUT ÖZCAN:

BAK DEMET ŞENER. TÜRKİYE GÜZELİYDİN. BİR HATA YAPTIN ARKADAŞIN DEMET AKALININ YUVASINI YIKTIN SAYILIR. EVLENDİN. BOŞANDIN. OĞLUN VAR. ARTIK HANIM HANIMCIK OL VE KISMETLİ BİRİSİYLE YENİDEN EVLEN. AĞIR AKIL OTUR. ÇÜNKÜ ÇOCUKLU ANNESİN. ANNE SIFATI ÇOOOOOOOOOK ÖNEMLİ. TAMAMMI DEMET HANIM

23
8
yanıtYanıtla
HAYAT:

SAYIN MEDYA; ARTIK KİM NE GİYDİ, KİM KİMİNLE NERDE , KİM KİMİ KİMLE ALDATTI BUNLARI İSTEMİYORUZ ARTIK YETER BIRAKIN BU İŞLERİ.

26
1
yanıtYanıtla
ünal özer:

zavallı, ortada kalınca böyle oluyor, gündeme gelebilmek için mini bikini yarıçıplak kıyafetlerle vücut sergilenir, yeni alıcı parayı bastırır adı aşk olur, tabi buna satılık vücut deniyor, asıl kelimeyi söylemiyecem yoksa yorumum çıkmaz. ah demet ah sende soyunarak gündem olmaya çalışanlar kervanına katıldın ama çocukların var unutuyosun yüzlerine bakamazsın.

16
5
yanıtYanıtla
İsim yazmıyorum:

Depresyondan çıkamamış ve çok yapmacık

15
3
yanıtYanıtla
Yorum:

Güzel Kadın !!!! Kıskanmayın!!!!!!!!

10
7
yanıtYanıtla
istanbull_u:

boş yorumlarla doldurmuşssunuz buraları kadın istedıgı gıbı poz verır kıme ne arkadaş ya herkesin işi gücü bitmiş

11
5
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

sermayesi soyunup giyinmek yahu saçma sapan yorumlar yapıyorlar imam hatip mezunu değilki manken işi mallara elbise beğendirmek

13
1
yanıtYanıtla
selim:

her resmin 12453 kere beğenilmiş olması çok saçma. parayla beğeni ve takipçi satın almayın. rezil oluyorsunuz.

11
3
yanıtYanıtla
..........:

taş taş ilik gibi yemin ediyorum

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title