Haberler

Demet Şener, İbrahim Kutluay Çiftinin Boşanacağı Konuşuluyor

Güncelleme:

Birkaç yıldır sürekli konuşulan, Demet Şener - İbrahim Kutluay çiftinin boşanmasıyla ilgili dedikodular yine gündeme geldi.

Demet Şener - İbrahim Kutluay çiftinin boşanmasıyla ilgili dedikodular tekrar su yüzüne çıktı. 9 yıldır evli olan çiftin uzun süredir ayrı hayatlar yaşadığı ve boşanma kararı aldığı öne sürülüyor, ancak çift her defasında bu söylentileri yalanlıyordu.

DEMET KIZIYLA TATİLDE

İddiaları yeniden gündeme getiren olay ise Demet Şener’in kızı İrem’le Bodrum Maça Kızı’nda tek başına tatil yapması oldu. İbrahim Kutluay ise önceki gün Akmerkez’de alışverişte görüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Kutluay Demet Şener Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

semih:

hemen twittera bakayım, demet akalın mutluluk pozları atıp, laf sokmaya başlamış mı ? yıllardır bu anı beklemiştir :)

33
3
yanıtYanıtla
ahmet turan:

Demet Şeneri hiç sevmem çok havalı yakındır havası soner zamanında o da çok çektirdi bazılarına etme bulma dünyası aslında sanatcı dünyası işte bugün evlen yarın boşan olan her zamanki gibi olan çocuklara oluyor

27
5
yanıtYanıtla
melodi:

Demet Akalın - İbrahim Kutluay ile evlemesine ramak kala bu kadın ayırdı. Düğün davetiyeleri bile dağıtılmıştı .Bu kadının bu kadar süre İbrahimle evli kalması demet akalına nisbetten , Yoksa İbrahim K. onu 100 defa aldatmış.

27
3
yanıtYanıtla
metin öztürkdrnoron@mynet.com:

erkekler kadına aşık olunca kadının eski ilişkilerini unuturum zannediyo ama max 1 yıl sonra başkasıyla yaşadıkları film şeridi gibi gözünün önüne geliyo o zaman film kopuyo aşk bitiyo erkek erkek oluyo eğitim kültür hepsi hikaye erkek erkek tir moderni olmuyo

yanıt0
yanıt0
selvi selçuk:

Demet şeneri sevmiyorum

23
4
yanıtYanıtla
şaşkın:

çok güzel bir bayan dogrusu

2
24
yanıtYanıtla
)))ndr_hh@live.de:

Saaskin senin gözlerde sasilik var sanirim... Guzellik anlayisini anlamak mumkun degil, o bakim ve makyaji annene yapsalar teyze hanim da öyle gözükür... :)))

yanıt0
yanıt0
ayd:

unutulmuştunuz boşanın bidaha evlenin gündemde kalırsınız

24
1
yanıtYanıtla
efkan:

allahın sopası yok iste demet akalından ayırmıştı ibrahimi .

16
3
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

bu İŞID ın saldırılarından daha önemli bir haber gerçekten napsakki acaba ulusal yas falan ne biliyim başbakan ulusa sesleniş konuşmasımı yapsa yada evlerinde ''ayrılmayın''nöbetimi tutsak lan bi gidin asabımı bozmayın şimdi habere bak....

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title