Haberler

Demet Şener: "Çok yakında ekranlarda olacağım"

Güncelleme:

Demet Şener, abisi Ercüment Şener'in organize ettiği açılışa konuk olarak katıldı ama alışveriş tutkusu ağır basınca bir kucak dolusu kıyafet aldı.

Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'nde hizmete giren Under Armaur'un açılışına annesi Naime Şener ile birlikte gelen Demet Şener, 'Annemle birlikte abimin organizasyonuna davetli geldik. Uzun süredir alışveriş yapmaya fırsat bulamıyordum. Konuk olarak geldim, müşteri olarak çıkıyorum. İrem 9,5, Ömer ise 7 yaşında. Çocuklar, İbrahim ve kendim için nihayet alışveriş yapabildim' dedi.

Şener, 'Tamamen ev hanımı olduğum düşünülmesin. Yeni televizyon projelerim ile bir süre sonra ekranda olacağım' diye konuştu. İbrahim Kutluay ise 'Oyunda Kal' adlı sosyal sorumluluk projesinde çocuklara basketbol semineri verdiği için açılışa katılamadı. Açılışa, Under Armaur'un sponsor olduğu Doğuş Darüşşafaka Basketbol takımının oyuncuları Emir Pradzic, Serhat Çetin ve Oğuz Savaş'da katıldı. Milli takımda da top süren ünlü basketbolcular bütün takım oyuncuları tarafından imzalanan bir formayı firmanın genel müdürü Aydın Kanatlı'ya verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Şener Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

GÜLER:

BİZDE İNANDIK HA HA HA

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınSİBEL:

YALANINI YASİNLER DEMET ŞENER

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınESİN:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınYALANCI DEMET ŞENER

0
0
yanıtYanıtla
elif:

inandınızmı kendi yalanına kendi inanmıştır sevgili demet şener çok sahtesin yapay

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınSİBEL:

BİDE İNANDIK HA HA HA

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınESRA:

DEMET ŞENER YALANINI YESİNLER

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınESRA:

BU YALANA ALLAH BİLİR DEMET ŞENER KENDİN BİLE İNANMIŞINDIR SEN NEKADAR YALANCIYMIŞIN

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınAYŞE:

ÇOK BEKLERSİN SEN VARYA DEMET AKALINI ÖYLE KISKANIYORSUN Kİ ONUN TIRNAĞI BİLE OLAMASIN EKRANLARDA OLACAKMIŞ HA HA HA HADİ OLDA BENİ YANILT

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title