Haberler

Demet İstanbul'u Sallayacak!

BAYRAMDA BİR ÇOK MEKAN İŞ YAPMAZKEN, BİR ÇOK SANATÇI KONSERLERİNİ İPTAL EDERKEN O EGE VE AKDENİZİ SALLADI SIRA İSTANBUL'DA...

Kurban Bayramı'nın ikinci günü Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki otelde sahneye çıkan Demet Akalın, kuliste gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bayramın ilk gününü ailesi ile birlikte evde geçirdiğini söyleyen Akalın, 'Bayram sabahı Oğuz Bey'in elini öpüp 100 dolar harçlık aldım' dedi. Güzel şarkıcı, yemek yapma konusunda becerikli olduğunu da belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

'Cumartesi günü sahneye çıkarım, pazar günü evde yemek yaparım. Benim en büyük zevkim evde yemek yapmak. Tabii ki evde temizlik ya da ütü gibi işler yapmıyorum, evde yardımcım var, ama yemeğimi kendim yapıyorum. Erkekler bu tür şeylere özen gösterirler. Hem evlenilecek kadınım hem eğlenilecek kadınım. Çünkü erkekler böyledir, zevk almadığı, bir şeyler paylaşmadığı kadınla uzun süre birliktelik sürdüremez. İyi yemek yaptığımı söylerler. Benim gibi evlenilecek ve eğlenilecek kadın da bu piyasada çok. Şarkı söyleyen sahneye çıkan insanlar biraz çatlaktır. Normal insanlar bu işi yapamaz. Sinir harbi, o kadar büyük kalabalıklar. Hem çok büyük mutlulukları var, hem de çok büyük siniri, stresi, sorumlulukları var. Onun için normal değiliz.'

İSTANBUL'DA BU GECCE ZİNCİRLİKUYU'DA BİR MEKANDA SAHNE ALACAK...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title