Haberler

Demet'i Unuttu Yeni Sevgili Buldu!

Demet Akalın'ın Eski Aşkı Oğuz Kayhan Yeni Sevgilisi ile Yakalandı. Kameralardan Kaçmayan Ancak Soruları Yanıtlamayan Kayhan Patlayan Flaşlara Güldü, Sevgilisiyle El Ele Mekanı Terk Etti ..

DEMET AKALIN'IN ESKİ AŞKI OĞUZ KAYHAN YENİ SEVGİLİSİ İLE YAKALANDI. KAMERALARDAN KAÇMAYAN ANCAK SORULARI YANITLAMAYAN KAYHAN PATLAYAN FLAŞLARA GÜLDÜ, SEVGİLİSİYLE EL ELE MEKANI TERK ETTİ ..

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın, Emir Tamer'le yeni bir aşka yelken açmasının ardından, eski sevgilisi Oğuz Kayhan da geçtiğimiz gece Blackk Bar'da yeni kız arkadaşı ile yakalandı. İsmini sır gibi sakladığı sevgilisiyle gecenin geç saatlerine kadar eğlenen Kayhan'ın, Demet Akalın'ı unuttuğu her halinden belliydi!

Kayhan'ın keyfi yerinde

Gazetecilerden kaçmayan ancak soruları da yanıtlamayan Kayhan art arda patlayan flaşlara gülümseyerek sevgilisiyle el ele mekandan ayrıldı. Demet Akalın ve Oğuz Kayhan'ın ilişkisi yaklaşık 4 yıl sürmüştü. Boşandıktan sonra da aynı evde yaşamaya devam eden çift, beş ay önce ilişkilerini bitirmişti.

OĞUZ KAYHAN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERDEMET AKALIN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title