Haberler

Demet Akalın yıllar sonra itiraf etti: Ünlü isim benim albüm çıkarmamı engelledi

Güncelleme:

Sema Aydemir'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Demet Akalın, ilk albümünü çıkartacağı esnada bir ünlü şarkıcının kendisine engel olduğunu anlattı. Konu üzerine araştırma yapan 2. Sayfa sunucuları ise Akalın'a engel olan kişinin Pınar Aylin olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eski Suvivor yarışmacısı Sema Aydemir'in YouTube kanalı üzerinden yayınlanan Acı Gerçekler isimli programına konuk oldu. Yıllar öncesinde yaşanan bir olayı anlatan Akalın, ünlü bir ismin kendisine albüm çıkartırken engel olduğunu yıllar sonra da gelip selam verdiğini anlattı.

"BANA ALBÜM YAPTIRMAMIŞ"

Sema Aydemir'e samimi açıklamalarda bulunan Demet Akalın, Aydemir'in "Sizi engellemek isteyenler oldu mu?" sorusu üzerine ilk kez açıklıyorum diyerek bir anısını anlattı. Yıllar öncesini hatırlatan Akalın, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Mankenlik yaparken bana albüm yapacaklardı. Stüdyoya falan girdik ve tam gidip anlaşma yapacağız o zamanda yeni bir kadın vardı şimdilerde piyasada yok. Ben de onu tanıyorum beni görünce 'Senin burada ne işin var?' dedi. Ben de bana albüm yapacaklar falan dedim. Sonra gelip bana bu anlaşmaları avukatlara göstermemiz lazım dedi. Sonradan öğrendim mi o kızcağız bana albüm yaptırmamış.

Demet Akalın yıllar sonra itiraf etti: Ünlü isim benim albüm çıkarmamı engelledi

"ETME BULMA DÜNYASI"

"Yıllar sonra Okan'la uçaktayken bu kız geldi ve 'Ne haber Demet'ciğim' diye sordu. Etme bulma dünyası tabi."

AKALIN'IN BAHSETTİĞİ KİŞİ PINAR AYLİN Mİ?

Söz konusu popçuyu araştıran Kanal D 2. Sayfa ekibi Demet Akalın'ın albüm çıkarmasını engelleyen ismin Pınar Aylin olduğunu iddia etti.

Demet Akalın yıllar sonra itiraf etti: Ünlü isim benim albüm çıkarmamı engelledi

"MERVE'NİN HAKKINI YEDİĞİM İÇİN ŞARKI PATLAMADI"

Yıllarca Merve Özbey'in kendisine vokalistlik yaptığını söyleyen Akalın, konu üzerine Özbey ile arasında geçen bir olayı da şöyle anlattı: "Merve 4,5-5 sene benim vokalistliğimi yaptı çok hanımefendi bir kızdır. Ben de arada onu çağırıp şarkı söylettiriyordum. O zamanki menajerim 'Bu kız senden daha çok alkış alıyor çıkarma' falan diyordu. Olsun be saçmala çok güzel sesi var derdim. Sonra Emre Kınay'la tanıştılar albüm yapmak istediler ve bana sordular 'Tabi ki de' dedim. Sonra Emre, Merve'ye 'Şerefime Namusuma' şarkısını verdi ben de Emre'den o şarkıyı istedim okudum ama o şarkıyı sadece biz biliyoruz gibi bir şey oldu. Ben kızın hakkını yediğim için patlamadı."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Pınar Aylin Haberler

500

Yorumlar (19)

adsız cengo:

acaba nasıl gündeme gelsem çabası

10
3
yanıtYanıtla
AY YILDIZ:

çirkinlerin kraliçesi

11
0
yanıtYanıtla
Ayşegül Hindistan:

Demet Üst DUDAĞA Dolgu Zamanı Geldi. .

yanıt0
yanıt0
tüh keşke:

keşke başarabilseymiş bizi büyük bir işkenceden kurtarırmış :)

9
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Bende meşhur bir şarkıcı olmak istiyorum ama; bende ne ses var nede güzellik. :(((

6
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Ya neden nikemi kullanıp benle uğraşıyorsun. ALLAH, seni bildiği gibi yapsın.

yanıt2
yanıt1
ZAZA:

KEŞKE, TEMELLİ SENİ ENGELLESEYDİ. .

6
0
yanıtYanıtla
EGE:

Sevemedim bu kadını çok itici geliyor sırf gündemde kalabilmek için ona buna sataşıyor yaşın artık pop müzik için müsait değil işte gençlere bırak bu işi , anla artık bizide uğraştıma

5
0
yanıtYanıtla
rakun:

bankalardan konut kredisi almanın hiç bir mantığı yok 200 bin kredi çekeceğime aylık 2 bin atsam 10 senede kira versem bile daha kardayım salakmıyım gidiyimde 60 bin tl fazladan bankaya kaptırıyım:))

4
1
yanıtYanıtla
insancıl:

maaşını bilmem ama ortalama 3-4 bin tl alan evli bir kişinin hem kenara 2000 bin tl koyup hemde en kötü 1000 TL kira vermesi mümkün değil.

yanıt2
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title