Haberler

Demet Akalın ve Okan Kurt'un Beykoz'daki Villasına Haciz İşlemi Yapıldı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Okan Kurt'un yaşadığı Beykoz'daki villaya aile şirketi Martaş Nakliyat'ın borçlarından dolayı haciz işlemi yapıldı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un aile şirketinin borçlarından dolayı Beykoz'daki villasına haciz geldi. Haciz memurları ve alacaklı şirket avukatları, Akalın'ın evinde bulunan eşyalar için haciz işlemi yapıldı.

VİLLASINA İCRA GELDİ

Geçtiğimiz gün Okan Kurt, babası ve kardeşine karşılık çek verme suçundan dava açılmasının ardından çiftin Beykoz'daki lüks villasına haciz geldi.

Demet Akalın ve Okan Kurt'un Beykoz'daki Villasına Haciz İşlemi Yapılıyor

MAL VARLIKLARI SATIŞA ÇIKARILMIŞTI

Okan Kurt'un avukatı aile şirketi Martaş'ın dar boğaza düşmesi hakkında açıklama yaparak şirketin borçlarını kapatmak için bütün mal varlığı ile borçların kapatılacağını söylemişti.

Demet Akalın ve Okan Kurt'un Beykoz'daki Villasına Haciz İşlemi Yapılıyor

"SIKI, SAĞLAM BİR BORCU VAR"

Eşinin yüklü miktarda borcunun olduğunu söyleyen Demet Akalın, Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Baya zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam da bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz" açıklamasını yapmıştı.

Demet Akalın ve Okan Kurt'un Beykoz'daki Villasına Haciz İşlemi Yapılıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (42)

Adınızı Yazın:

ne onlar için ne de gündem için önemli bi haber değil

26
0
yanıtYanıtla
susam:

görgüsüz, sonradan görmeler, pahallı giyinse ne olur ki yakışmadıktan sonra. para ile güzelleşilmiyor, insan olunmuyor.

16
3
yanıtYanıtla
MR:

Para bitti bakalım aşk ne kadar sürecek.

17
1
yanıtYanıtla
vayvay:

helalkazanc emekliyim birde calisiyorum ikitane cocuk okutuyorum uni versitede kimseyedemuhtacdegilim kanaat cok parakazanip kapima hesapsiz ve kitapsiz paragirecegine alinteriyle giren para arasindaki fark nediyim oyle kivirmayla basliyan hayatin firildakla bitisi

12
3
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

REZİLLER BETER OLUN

6
8
yanıtYanıtla
ERKEK TARAFI:

VE DEMET , OKAN '' I ŞUTLAR.

13
1
yanıtYanıtla
HOCAEFENDİ:

bu ülkede hergün binlerce kişinin evine haciz geliyor kimin haberi var bundan

14
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Borcunu geçen aldiği çizmelerinle ödeseydi bence

14
0
yanıtYanıtla
Az kaldı az:

Herkes yavaş yavaş layığını bulacak böyle, diğerleri de fazla beklemeyecek. Çok az kaldı...

11
1
yanıtYanıtla
diesel:

Demet akalın için 100 yeni tır alıp 700 de eskiden var yazılmıştı. şimdi kaç tır kaldı.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title