Haberler

Demet Akalın tarafından klibi kaldırılan şarkıcı Ceylan Koynat'tan gönderme

Güncelleme:

Demet Akalın'ın Yekten isimli şarkısını izinsiz okuyup klip çektiği için videosu silinen şarkıcı Ceylan Koynat, sosyal medya hesabından Akalın'a gönderme yaptı.

Genç şarkıcı Ceylan Konat, geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın yeni albümündeki Yekten isimli şarkısını okumuş hatta klip çekmişti. Akalın ise şarkısına klip çeken Koynat'ın YouTube'da yayınlanan videosunu kaldırtmıştı. Olaydan günler sonra Instagram hesabından paylaşım yapan Koynat, Akalın'ın sesine gönderme yaptı.

AKALIN'IN DETONE OLDUĞU ANLARI PAYLAŞTI

Sesiyle sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen Koynat, önceki gün Demet Akalın'ın Yekten şarkısını okurken detone olduğu anları paylaşarak "İnsandan insana şükür ki fark var!" notunu yazdı.

"VİDEOYU KALDIRDIM RAHAT OL"

Klibi Demet Akalın tarafından kısa sürede silinen Ceylan Koynat, "1 saattir telefonum susmuyor Demet Akalın kaldırdım videoyu rahat ol. Ben okudum diye ne kıymetli oldu ya şarkı. Sizin alkışlayacak çok güzel olmuş diyecek yüreğiniz yok maalesef!" demişti.

Demet Akalın tarafından klibi kaldırılan şarkıcı Ceylan Koynat'tan gönderme

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Demet Akalın Haberler

500

Yorumlar (12)

doğrucu davut:

demet haklı. bu işler izinsiz olmaz. saygısızlık olur. hem izinsiz almış okumuş hem de bir de ben daha güzel söyledim havalarında. sesin güzel olabilir ama ukalasın

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İZİNSİZ KLİP ÇEKMEK NORMAL DEMETİN YAPTIGIMI ANORMAL. DEMET AKALINI SEVMİYORUM AMA BU KONUDA HAKLI.

7
0
yanıtYanıtla
DEMET TE SES MI VAR KI?:

DEMETTEN DAHA GÜZEL SÖYLEDIGI ICIN ZORUNA GITMISTIR YOKSA YOUTUBE DA HERKES HERKESIN SARKISINI SESLENDIRIYOR- KUSURA BAKMASIN ONUN IZNINE GEREK YOK BUNUN ICIN !!!!KENDISINI DE CANLI DINLEMEYE GITTIM- BET SES - ANCAK PLAYBACK YAPABILIO - ODUN GIBI KADIN !!HARAKETSIZ ÖYLE DURUYOR SADECE VE PARA BASIYOR - ILGINC!!!

3
2
yanıtYanıtla
Can:

Demette ses yok ama bu karı da kim şimdi

1
3
yanıtYanıtla
Cemşit usta:

Dinle anlarsın

yanıt1
yanıt0
ultratrans:

ceylan oynat kim yaa. nerden türedi bu.

4
0
yanıtYanıtla
Zehh:

??????

yanıt0
yanıt0
XXOKİ:

ceylan konat haklı demette çok kibir yapmış ne gerek vardıki kız güzelce okumuş ne var bunda bu kadar bencillik yapacak demet çok bencilsin

2
1
yanıtYanıtla
Demet boşuna mı mini giyiyor:

Odağı sesten uzaklaştırıyor

2
1
yanıtYanıtla
zynp:

boşuna mini giyiyor. artık görüntüde pek hoş değil. yaş aldı başını gitti. kaçınılmaz son yaşlanıyor.

yanıt1
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title