Haberler

Demet Akalın Instagram'dan Türkiye'nin Alkışladığı Daveti Yaptı

Güncelleme:

Demet Akalın, Beykoz'da mahsur kalan köpeği kurtaran gençlerin başarısına duyarsız kalmadı. Instagram paylaşımıyla gençleri "Sahne İstanbul"da ağırlama sözü verdi.

Demet Akalın, Beykoz'da 10 gündür kuyuda mahsur kalan köpeği kurataran liseli gençlerin başarısına duyarsız kalmadı. Akalın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kahraman liselileri "Sahne İstanbul"da ağarlama sözü verdi.

10 GÜNDÜR KURTARILMAYI BEKLİYORDU

Beykoz'da 70 metre derinliğinde ve 30 santimetre çapındaki su kuyusuna düşen ve vatandaşların ihbarı sonucu fark edilen kangal cinsi köpek için 10 gündür İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye, belediye ekipleri ve hayvan hakları savunucularının katılımıyla kurtarma çalışması yürütülüyordu.

LİSELİ GENÇLER ROBOTİK EL YAPTI

Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi FRC Robotik Takımı, yavru köpek 'Kuyu' için robotik bir kolla tasarlamış ve kurtarma çalışmalarına katılmıştı. Günler süren emek sonuca ulaştı ve yapılan robotik kol sayesinde yavru köpek kuyu düştüğü çukurdan kurtarıldı. FRC Robotik Takımı'na kutlama mesajları yağdı!

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU OLAYA DUYARSIZ KALMADI

Gençlerin başarısına Demet Akalın da duyarsız kalmadı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kuyuda mahsur kalan köpeği kurtaran gençleri "Sahne İstanbul"da diledikleri zaman ağırlayacağını söyledi.

İşte Demet Akalın'ın Instagram'dan paylaştığı not:

Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi 10 gündür 61 metrelik kuyuda mahsur kalan köpek, İstanbul İtfaiyesi İSKİ, TKİ ve AFAD'dan oluşan 30 kişilik ekip tarafından 06'da kurtarıldı. Liselileri istedikleri zaman Sahne İstanbulda ağarlarım. Öperim siizi be ne güzel haber.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Instagram İstanbul Beykoz Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title