Haberler

Demet Akalın'ın Dünya Kupası Tahmini Doğru Çıktı: Büyük Gol

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fransa kupayı alır finali de Hırvatistan ile oynar dedim, Okan garip garip baktı, alırlarsa kupayı büyük gooool" ifadelerini kullandı.

Ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, sosyal medya hesabı Twitter'da yaptığı paylaşımla, Dünya Kupası'ndaki favorisini açıkladı.

"OKAN GARİP GARİP BAKTI"

Demet Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "1 saat önce Fransa kupayı alır finali de Hırvatistan ile oynar dedim, Okan garip garip baktı, alırlarsa kupayı büyük gooool" ifadelerini kullandı.

"NE DEDİM OĞLUM BEN SİZE"

Hırvatistan'ın İngiltere'yi 2-1 mağlup etmesinin ardından Demet Akalın, bu kez, "Aaaaa yemin ederim artık loto oynayacağım ne dedim oğlum ben size" paylaşımını yaptı.

"CÜNEYT ÇAKIR İÇİN NE KADAR GURURLU ANLAR"

Demet Akalın, dev maçı yöneten Türk hakem Cüneyt Çakır'ı da tebrik etmeyi unutmadı, Akalın, "Cüneyt Çakır için ne kadar gururlu anlar yaaa bizim için de tabii" paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Hırvatistan Fransa Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Buket:

Eğitimsiz, bilgisiz, görgüsüz kadın. Para insanı ne hale getiriyor. Şu konuşma şekline, şu hitap şekline, şu türkçeyi nasıl kullandığına bak. Görgüsüz, görgüsüz, görgüsüz. . .

11
2
yanıtYanıtla
murat:

bize ne yaaa senin abuk subuk muhabbetinden. . bıktık bu kadının sacma haberlerinden

5
3
yanıtYanıtla
mehmet:

Sporumuz bile ithal, seviyesiz. 4 milyonluk Hırvatistan, finale kalarak daha dünya kupasına bile gidemeyen 80 milyonluk ülkeye spor dersi veriyor.

3
4
yanıtYanıtla
Oğlum ne demek:

Ne münasebet arkadaş , binlerce takipçine oğlum diye hitap etmek ne terbiyesiz bir hitap şeklidir. Ülkemizdeki eğitimsizlikten şikayet eden kimi sanatçı şahsiyetlerin medeniyetsiz ve eğitimden anlamayan bireyler olması ne acı. Hayır üzüldüğüm şey , eğitimin ne olduğunu bilmedikleri için versen de anlamazlar.

6
1
yanıtYanıtla
almanyalı mühendis:

Siyasetçilere, şarkıcılara ve diğerlerine bakın neredeyse hepsi aynı karakterdeler. Halkın karakteri neyse kendi gibi olanları seçmişler hep.

4
1
yanıtYanıtla
Celik:

Bunuda haber diye yapanin taaa aikim.

4
1
yanıtYanıtla
MB:

BENDE

yanıt2
yanıt1
Objektif:

Bu kadının da ABV , bu kadını twitter ve instagramda takip eden tüm kadınların da ABV

3
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Kupayı kardeş hırvatistanın alması için dua ediyorum.

2
2
yanıtYanıtla
large giresun:

her haltta da ortaya atla, görgüsüz seviyesiz, sonradan görme soytarı

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title