Haberler

Demet Akalın, Boşandığı Eşi Okan Kurt'un Yüzünü Bile Görmüyor

Güncelleme:

Ünlü youtuber Danla Bilic'in doğum gününe katılan Demet Akalın, boşandığı eşi Okan Kurt'un kızı Hira'yı alırken yüzünü bile görmediğini söyledi.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in doğum gününe katılan Demet Akalın ünlü şarkıcı Ece Seçkin'le mekandan çıkışta gazeticilerin sorularını cevapladı. Akalın, çıkışta, "Çocuklar bu saate kadar çok kaldım. 12'de balkabağına dönüşeceğim" diyerek kahkaha attı.

"NE ŞEKİLDE ALDIĞINI GÖRMÜYORUM"

Okan Kurt'la 6 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay bitiren şarkıcı, "Okan Bey, Hira'yı evden alırken görüyor musunuz?" sorusuna, "Görmüyorum ne şekilde aldığını" cevabını verdi.

Demet Akalın, Boşandığı Eşi Okan Kurt'un Yüzünü Bile Görmüyor

"DOĞUM GÜNÜ KUTLADIK"

Genç şarkıcı Ece Seçkin çıkışta 'ikizim' dediği Danla Bilic hakkında, "Doğum gününü kutladık" dedi.

Demet Akalın, Boşandığı Eşi Okan Kurt'un Yüzünü Bile Görmüyor

Demet Akalın, Boşandığı Eşi Okan Kurt'un Yüzünü Bile Görmüyor

Demet Akalın, Boşandığı Eşi Okan Kurt'un Yüzünü Bile Görmüyor

Demet Akalın, Boşandığı Eşi Okan Kurt'un Yüzünü Bile Görmüyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Danla Bilic Doğum Günü Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Çılgın:

Bunla ilgili en güzel sözü Ankaralı Namık söylemişti Alllah Rahmet Eylesin Para Bitti Aşk Bitti Demet Anne Evine Gitti

19
0
yanıtYanıtla
Gerçekçi:

Okan da para olsa Demetle evlenmezdik zaten.

11
2
yanıtYanıtla
MAHO:

GÖRMEZ TABİ PARANIN YÜZÜNÜ GÖRMEYEN ESKİ KOCANIN YÜZÜNÜ NAPSIN

10
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

SIKIYORSA GÖRÜŞSÜN. OKAN''IN ALACAKLILARI ATMACA GİBİ BEKLİYOR. ''ANLAŞMALI BOŞANMALARDA''TARAFLAR BİRARAYA GELİRSE MÜTESELSİL BORÇLU OLURLAR, OKAN''IN BORCU, DEMET''İN DE BORCU OLUR. TA Kİ BORÇ BİTİNCEYE KADAR. . .

8
0
yanıtYanıtla
Ebru:

Yapmayin Allahaskina iciniz bu kadar kotu olmasin kucuk bir cocuk var ortada alacaklilar icin yuva bozulurmu ococuk esya yerine konabilirmi isminiz gibi sagduyu lutfen.

yanıt0
yanıt1
OKAN:

SEN NEKADAR AŞAĞILIK BİR YARATIKSIN DEMET.

5
2
yanıtYanıtla
Arif baba:

Bukadarıda ayıp artık okan ne yaptı hırsızlıkmı yaptı demetimi aldattı yoksa şiddetmi uyguladı alt tarafı ödeme zorluğu çekti hepsi bu bir kadın ruhu bukadar çıkar odaklı oluyorsa ben ondan annelik beklemem okanda kalsa çok daha iyi olur

7
0
yanıtYanıtla
hehe:

ya tmm anladık gerçekten boşandınız hmm

2
0
yanıtYanıtla
Nassem:

Para biter Demet gider

1
0
yanıtYanıtla
adanus:

okan kurt demet akalının çevresine yakışmıyordu zaten demetin çevresi o biçim okan ise daha ağır abi geç kalınmış bir ayrılıktı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title