Haberler
Güncelleme:

Demet Akalın, bir ara arasından su sızmayan Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, her fırsatta dünya starı olacağını söyleyen ve bir dönem yanından ayırmadığı Aleyna Tilki için demediğini bırakmadı. Kendi programında Aleyna'yı topa tutan Akalın, "Star olacağım diyordu çocuk dizisinde oynuyor. Yazık" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

YOK ARTIK:

Demet Akalın son 10 senedir ona buna küsmesi ve polemikleri ile gündeme geliyor. Ne bir şarkısı ne de bir başarısı var.

19
2
yanıtYanıtla
kandırılıyoruz...:

demet kim arkadaş ya hangi sanatı icra ediyor acaba?? bize daha kaliteli sanatçı haberleri yapınız pls

18
1
yanıtYanıtla
faruk:

hiç farketmez amaç aleynayı gundeme getırmek o yuzden oluyor bunlar gelmeyın bunlara

yanıt9
yanıt0
YOK ARTIK:

Yorumunuza katılıyorum fakat şu ''daha kaliteli sanatçılar'' kısmını kabul etmiyorum. Zira Demet Akalın sanatçı değil sadece şarkıcıdır. Bir tane bestesi yoktur. Ürettiği bir şey yok. Parayla satın aldığı şarkıları söyleyip para kazanıyor hepsi bu. Sanatçı üretendir ve 50 sene de geçse eserleri eskimeyendir. Bu tarz küslük, laf atma ve çeşitli polemiklerle gündeme gelen biri sadece ünlüdür.

yanıt3
yanıt0
AVAREL:

Star değerlendirmesinde demet aleynanın ancak belki hayranı olabilir

11
2
yanıtYanıtla
faruk:

bak emın ol planlı bırsey bu . gundemde kalmak ıcın yapıyor bunu . anlasmıslar besbellı . el altından aleyna para bıle verıyordur bu aleyna. hadisede bu aleynayla agız dalasına gırdı , hadıse kazandı emınım ondada el altından para vermıstır aleyna hadıseye . Cok kırlı bır unlu olma yarısı cidden. ve bu ınsan turkıyeyı temsıl ettıgını soyluyor bunun gıbılerı kendını temsil eder sadece, yazık vallahi yazık

yanıt4
yanıt0
MURAT:

Demet umarım aynada kendinle de kavga etmiyorsundur , genel anlamda yazmak istiyorum şahıslarda muhataplıktan pek hoşlanmam ; insan kazanmak bir sanattır , güzel konuşmak güzel davranmak , hataları dahi olsa konuşarak , anlaşarak anlatarak kırmadan gücendirmeden orta yolu bulmak , susan kazanır deniyor dinimizde , dil insanı mahveder kötü kullanıldğı takdirde, herkesle kavga edenin kendiyle sorunu yok mudur sizce ?

12
0
yanıtYanıtla
Dadaş:

Müzik, sanat, sanatçılık kimlere kalmış vay be vay

11
1
yanıtYanıtla
İstanbul..:

Varoş ya varoş

10
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Aleyna Tilki çok güzelsin.Seni ilgiyle takip ediyorum.Senin türkülerini hiç dinlemedim ama muhakkak iyi türkü söylediğine eminim.Sıkı bir hayranınım.İyi günler hamfendi.

1
6
yanıtYanıtla
hakan:

ah asik veysel ler neset ertas lar mahsuni serif ler daha sayamadiklarim, sunlari bi görse ne derlerdi

5
0
yanıtYanıtla
Serhan:

Demet akalının müziklerini seviyorum ama karakterini sevmiyorum hep birilerini kötüleme veya çingene gibi tavırları itici geliyor demet hanım sadece müzik yapın ve bu tür şeyler sizi kötü gösteriyor ve tüm ünlülere lafım hareketlerinize dikkat etmelisiniz bir ün kazanmıssanız çünkü sizin hayranınız olanlar bazıları belki örnek alıyodur sizi bunun empatinisi kurun.

4
0
yanıtYanıtla
Analizci:

Demek ki star olmak istemiyor, Cocuk olmak istiyor . Bence ablalik yapmak istemis Demet hanin. Star olmak icin ortalikta fazla gozukmeyeceksin taktigi.

4
0
yanıtYanıtla
rg:

kafana takma be serhan dayı harap ettin kendini

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title