Haberler

Demba Ba: Şampiyonlar Ligi Vizesi Almak İstiyoruz

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, Arsenal'e karşı zor bir maça çıkacaklarını belirterek, Şampiyonlar Ligi vizesi almak istediklerini söyledi.

Demba Ba, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçında oynanacak Arsenal karşılaşması öncesi İngiliz Daily Mail gazetesine açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı takıma transfer olması ile ilgili konuşan Demba Ba, "Bu kararı verdim çünkü haftalarca bana sevgi gösterdiler. Beşiktaş'ın ve taraftarların beni ne kadar istediklerini biliyordum. Böyle bir sevgi karşısında seçim yaparken çok tereddüt etmezsiniz" dedi.

"GENÇ BİR TAKIMIZ"

Demba Ba, genç bir takım olduklarını vurgulayarak, "Arsenal'e karşı zor bir maça çıkacağız ama Şampiyonlar Ligi vizesini almak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon Chelsea'nin Arsenal'ı 6-0 yendiği maçtan bir şeyler çıkarabilir ve onları aynı şekilde yenebiliriz" diye konuştu.

"CHELSEA'DE BAŞARILAR KAZANDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Chelsea'de çok fazla forma şansı bulamaması ile ilgili sorulan bir soru üzerine Senegalli futbolcu, "Bazen çok yıldız oyuncunun bulunduğu bir takımda yer alıyorsunuzdur ve isminiz istatistiklerinizden önce geliyordur. Benim durumum da tam olarak buydu. Newcastle United'dan Chelsea'ye transfer olduğum ve orada başarılar kazandığım için mutluyum. Chelsea'de birçok arkadaşım var. Umarım ligi kazanırlar" şeklinde konuştu.

"ARSENAL'E TRANSFERİM ÇOK YAKINDI"

Demba Ba, geçtiğimiz sezon Arsenal'e transferinin çok yakın olduğunu hatırlatarak, "Anlaşmanın sağlandığını düşünüyordum. Sadece gidip sağlık kontrollerinden geçecektim fakat iş başka bir noktaya gitti. Mourinho dürüst davranarak bu transferin neden gerçekleşmediğini söyledi. Mesut Özil'in de gelişiyle birlikte goller atabilecek bir forveti onlara vermek istemiyordu. Şimdi Arsenal'a karşı çok büyük bir maça çıkacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title