Haberler

    "Demba Ba Sadece Futbolcu Değil"

    Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, "Demba Ba sadece futbolcu değil. İzmir onu tanıyınca kimin İzmir'e geldiği anlaşılacak." dedi.

    Sepil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta başından beri Demba Ba  ile telefonla görüştüğünü ve dün kendisiyle anlaştıklarını belirtti.
    Göztepe'de oynamak istediğini söyledi. Öyle bir  telefon konuşmasıyla başladı iş. Sonuçta dün anlaştık. Demba Ba bizim için önemli  bir futbolcu. Bunun yanı sıra Demba Ba sadece futbolcu değil. İzmir onu tanıyınca  kimin İzmir'e geldiği anlaşılacak. Demba Ba çok iyi bir insan, aynı zamanda çok  iyi futbol bireyi. Bunu zamanla daha iyi göreceğiz. 14 yabancı oyuncumuz var.  Transferi tamamlamak için yabancı kontenjanını açmamız gerekiyor. İnşallah hafta  içinde halledeceğiz. Zaten transfer çarşamba akşamı bitecek. Onu da halledip  Göztepe'ye, İzmir'e kazandıracağız."
    "Kayserispor maçından mutsuzum"
    Ligde dün Kayserispor maçında alınan beraberlikten dolayı mutlu  olmadığını belirten Mehmet Sepil, şu ifadeleri kullandı:
    "Kayseri bizim direkt rakibimiz. Bence çok harika oynamadık ama iyi  oynadık. Bir kere geldiler ve gol oldu. Çok gayret gösterdik, bir tane gol attık.  Kayserispor maçındaki sonuçtan dolayı mutsuzum tabi ki ama lig devam edecek,  iddiamızı sürdürmeye devam edeceğiz."
    Demba Ba
    Göztepe'nin transferinde son aşamaya geldiği ve dünkü Kayserispor  maçını tribünden takip eden Demba Ba, profesyonel futbol hayatına Fransa 4. Ligi  ekibi Rouen'de başladıktan sonra Belçika'da Mouscron, Almanya'da Hoffenheim,  İngiltere'de West Ham United, Newcastle United ve Chelsea formaları giydi.
    Daha sonra Beşiktaş'a transfer olan Senegalli golcü, siyah-beyazlı  ekipten 13 milyon avro bonservis bedeliyle 2015-2016 sezonunda Çin'in Shanghai  Shenhua takımına transfer oldu.
    Ayağı kırıldıktan sonra geçen yıl yarım sezon siyah-beyazlı ekipte  kiralık olarak yer alan 32 yaşındaki futbolcu, Çin kariyerinde 37 maçta 28 gole  ulaştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Sepil Kayserispor Demba Ba İzmir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title