Haberler

    Demba Ba Cepte Larin Hedefte

    Siyah-beyazlı kulüp, Cenk Tosun’un yerini doldurmak için planını yaptı. Buna göre sağlam raporu alırsa Demba Ba’ya imza attırılacak. Aksi halde Atiba’nın ısrarla önerdiği 22 yaşındaki Kanadalı genç golcü Cyle Larin transfer edilecek.

    Cenk Tosun için Everton'la büyük ölçüde anlaşan Beşiktaş, golcü takviyesi konusunda yol haritasını büyük ölçüde belirledi.
    Teknik Direktör Şenol Güneş hafta arası Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede, Cenk'in elden çıkarılması halinde Alvaro Negredo'nun yanına mutlaka oyun sistemine uygun yetenekli bir golcü alınmasını istemişti. Güneş'in talebini karşılamaya kararlı olan ve Demba Ba ile daha önce el sıkışan siyah-beyazlıların, ABD'de Orlando City forması giyen Kanadalı golcü Cyle Larin'le de pazarlıklara devam ettiği öğrenildi.
    Benteke umudu
    Sakatlığı yüzünden uzun süredir sahalardan uzak olan Demba Ba'nın durumu sağlık raporunun ardından kesinlik kazanacak. Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği 32 yaşındaki Senegalli golcü ile 'sağlam' raporu alması halinde hemen sözleşme yapılacak. Doktorların olumlu rapor vermemesi durumunda ise Demba Ba'dan vazgeçilecek ve Atiba'nın ısrarla önerdiği 22 yaşındaki golcü Cyle Larin kadroya dahil edilecek.
    Siyah-beyazlılar, Larin'in yanı sıra dünya çapında tecrübeli bir golcüyü kiralama yöntemiyle transfer etmenin planlarını da yapıyor. Başkan Fikret Orman'ın aralarında Crystal Palace'da top koşturan Benteke'nin de yer aldığı bir isme Beşiktaş forması giydirmek istediği ve bu konudaki çalışmaların kapalı kapılar arkasında sürdüğü ifade ediliyor.
    28 maçta 12 gol attı

    Cyle Larin, ABD MLS Ligi'nde Orlando City forması giyiyor. 1.88 boyundaki Kanadalı forvet bu sezon 28 lig maçında 12 gol atarken, 3 kez de asist yaptı. Larin, Kanada Milli Takımı'nda ise 21 karşılaşmada rakip fileleri 5 kez havalandırdı.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fikret Orman Şenol Güneş Cenk Tosun Demba Ba Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title