Haberler

Deloıtte, Vergi Bölümünü Güçlenmeye Devam Ediyor

Türkiye'de Denetim, Vergi, Yönetim Danışmanlığı, Kurumsal Finansman ve Kurumsal Risk Alanlarında Hizmet Veren Deloitte, Türkiye'nin En Büyük Beş Denetim ve Müşavirlik Firması Arasında Yer Alan Mazars / Denge Denetim Grubu'ndan, Deneyimli ve Uzman Yeni Vergi Ortaklarını Kendi Bünyesine Kazandırdı.

Türkiye'de Denetim, Vergi, Yönetim Danışmanlığı, Kurumsal Finansman ve Kurumsal Risk alanlarında hizmet veren Deloitte, Türkiye'nin en büyük beş denetim ve müşavirlik firması arasında yer alan Mazars / Denge Denetim Grubu'ndan, deneyimli ve uzman yeni vergi ortaklarını kendi bünyesine kazandırdı.

Şirketten yapılan açıklamada, yeni vergi ortakları Tufan Teksoy, Ahmet Cangöz ve Sebahattin Erdoğan kariyerlerine bundan böyle Deloitte bünyesinde devam edecekleri, yeni katılımlar ile vergi konusunda tercih edilen birinci profesyonel hizmet şirketi olma hedefi doğrultusunda Deloitte'a ciddi bir katkı oluşturacağı bildirildi.

Deloitte'un 2010 yılı stratejik planları doğrultusunda en büyük ve en tercih edilir profesyonel hizmet şirketi olmayı hedeflediklerini söyleyen Deloitte Türkiye Vergi Hizmetleri Sorumlu Ortağı Zeki Kurtçu sözlerini şöyle sürdürdü:"Türkiye'nin her alanda uluslararası standartları hayata geçirmek için çalıştığı bir dönemde Deloitte Türkiye olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun ve kaliteli hizmet verebilmek için, kendi alanlarında uzman, en yetkin profesyonelleri kadromuza dahil ediyoruz. Yeni

ortaklarımızın aramıza katılmasıyla, 2010 yılı hedeflerimize giden yolda Deloitte Türkiye'nin uzman kadrosu daha da güçlenmiş oldu."

DELOİTTE'UN YENİ VERGİ ORTAKLARI:

Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Tufan Teksoy, 1991 yılında Ankara Üniversitesi Avrupa Topluluğu Temel ve Uzmanlık Eğitim Programı'nı tamamladı. Teksoy, T.C. Maliye Bakanlığı'nda başlayan kariyerine, aynı kurumda aldığı üst kademe görevlerle 1992 yılına kadar devam etti. Çalışma Bakanlığı Bakan Danışmanlığı ve Bağ-Kur Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı da yapan Teksoy, Mazars / Denge Denetim Grubu'nda Sorumlu Ortak olarak görev yapmaktaydı. Tufan Teksoy'un Maliye Bakanlığı Gelirler Genel

Müdürlüğü bünyesinde hazırladığı ve sunduğu Kurumlar Vergisi Kanunu, Gelir Vergisi Kanunu, Katma Değer Vergisi Kanunu, A.A.T.H Kanuna ilişkin tebliğleri bulunuyor.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1985 yılında mezun olan Ahmet Cangöz, yüksek lisans eğitimini New Hampshire Üniversitesi İşletme Yönetimi ve Kurumsal Finansman bölümünde tamamladı. Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu Baş Hesap Uzmanlığı yapan Cangöz, Bilkent Üniversitesi Finans Bölümü Öğretim Üyeliği, STFA İnşaat Grubu Mali İşler Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinde bulundu. Ahmet Cangöz, 2004 yılından bu yana Mazars / Denge Denetim Grubu'nda Yeminli Mali Müşavir olarak

görev yapmaktaydı. Ahmet Cangöz, profesyonel iş hayatı süresince Maliye Bakanlığı mevzuat komisyonlarında görev almış ve Hesap Uzmanları Kurulu Ankara Grubu Uzlaşma Komisyonu daimi üyeliğinde bulundu.

1986 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sebahattin Erdoğan, T.C. Maliye Bakanlığı'nda Gelirler Kontrolörü olarak başladığı kariyerine Maliye Bakanlığı Müsteşar Danışmanlığı, Eğitim Grup Başkanlığı Gelirler Kontrolörü olarak devam etmiştir. Maliye Bakanlığı bünyesinde çeşitli eğitim programlarına katılan Erdoğan, A.Ü Avrupa Topluluğu Temel ve Uzmanlık Eğitim Program'ını tamamlamıştır. Taşıt Vergileri, Kâr Dağıtımı ve Vergilendirilmesi konulu yayınları dahil olmak üzere çeşitli

dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunan Sebahattin Erdoğan, 1995 yılından bu yana Mazars / Denge Denetim Grubu'nda Yeminli Mali Müşavir olarak görev yapmaktaydı.

(CHT-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title