Haberler

Della Miles, Türkçe Şarkılar İle Büyüledi

Güncelleme:

Müzik tutkunlarının yakından tanıdığı, dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles, Karşıyaka'da hayranları ile buluştu.

Miles, Karşıyaka Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisleri'ndeki konserinde yaklaşık bin kişiye müzik ziyafeti sundu. Sevilen sanatçı Nil Burak'ın 'Yalnızım Ben' ve Şebnem Ferah'ın 'Yalnız' isimli şarkılarını da Türkçe olarak seslendirerek alandakileri büyüledi.

Klasikleri seslendirdi

Sevilen sanatçı konserinde 'Last Heaven', 'Wishing On a Star' 'This Love' gibi soul klasiklerin yanında 'Locamative Breath,' ,'Soul in Jail','First Love', Get In On' gibi soul-rock klasiklerine de yer verdi. Konserinde sanatçıya orkestra ve sahne ekibi de eşlik etti. Bazı çalışmalarında Anadolu ezgilerini soul-rock müziğiyle buluşturan ve dünyanın en güçlü sesleri arasında gösterilen Della Miles, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

"İzmir ve Karşıyaka bir tanedir"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da konserin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkarak Miles'a çiçek ve hediye sundu. Başkan Akpınar "Della Miles'la olmak bize keyif veriyor. Amerika'da da başka ülkelerde de İzmir gibi güzel bir kent bulamazsınız. O nedenle İzmir ve Karşıyaka bir tanedir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Şebnem Ferah Karşıyaka İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title