Haberler

Deliha İçin 21 Kilo Alan Gupse Özay, 1 Haftada 7 Kilo Verdi

Güncelleme:

2 Ocak'ta vizyona girecek filmi için 21 kilo alan Gupse Özay, çekimlerin bitmesinin ardından 1 haftada 7 kilo verdi.

Gupse Özay 2014'teki 'Deliha' filmi için 15 kilo almış, Başarılı oyuncu 2016'daki 'Görümce'de canlandırdığı 'Yeliz' rolü uğruna 21 kilo vermeyi başarmıştı.

GALAYA KADAR ZAMANI VAR

Bu sene de Deliha 2 filmi için yine 21 kilo alan Gupse Özay, 12 Ocak'ta vizyona girecek filmin galası öncesi diyete girdi.


"EKMEK, TUZ VE ŞEKERİ KESTİM"

Özay, "Çekimler 13 Kasım'da bitti. Hemen ekmek, tuz ve şekeri kestim. Sabahları koşuyorum, sonra masaja gidiyorum. 7 kilo verdim bile. Geriye kaldı 14. Galadan sonra da detoks yapacağım. Çok şükür ki, hızla zayıflayabiliyorum." diye konuştu.

İşte Gupse Özay'ın son hali;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gupse Özay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Asd:

Igrenc bi film

13
12
yanıtYanıtla
gayet hoş:

Herkes çirkin diyor. Tabi dersiniz dayatılmış şişme dudak kalkık burun güzelliği(göya)ne alıştınız. Konuşun tabi sizde haklısınız. Filmleri Türkiye standartlarına göre gayet iyi ve emek veriyor hakta ediyor. Azıcık saygı

14
1
yanıtYanıtla
corci:

1 yıldır 3 kilo vermeye uğraşıyorum olmuyor, kadına helal olsun sağlam iradesi varmış

11
0
yanıtYanıtla
Haci:

Ülkenin tek sorunu buydu bununda haledersek başka sıkıntımız kalmaz

7
2
yanıtYanıtla
Yaren:

Valla 2 doğum yaptım şuan 6kilom fazla deli oluyorum onu vermek için ama veremiyorum sana helal olsun

7
1
yanıtYanıtla
Can canan:

Ya film de film olsa. Saçmalıklar sanat olmuş

3
4
yanıtYanıtla
Emre aktas:

Gereksiz bir film yapıyorlar izlemeyin kardeşim . Ayla gibi filmler yapsınlar izleyelim. Nerde beş kuruş etmez film var bizim Türk milleti koşarak izler

2
3
yanıtYanıtla
IYI:

Baya çirkin.

1
3
yanıtYanıtla
nazlı:

etıoks. yasam dıye bır yer var etılerde kılo vermenıze yardımcı oluyor ben gıttım valla suoer

0
0
yanıtYanıtla
Tülay Çetin:

Heyyy Allahım .ya ülkede hiç sorun yok gibi delihanin kilosumu haber oluyor.bi haftada 7kilo vermiş miş.yalandan kim ölmüş.???????????artık herkese birer külah farz oldu.ona anlatmak lazim

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title