Haberler

Del Bosque: Türkiye Yarışmacı

Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Türkiye ile aynı grupta yer alan İspanya'nın teknik direktörü Vicente Del Bosque, Türkiye'nin yarışmacı bir takım olduğunu söyledi.

FIFA'nın resmi internet sitesine açıklamalar yapan İspanyol çalıştırıcı "Türkiye gerçekten yarışmacı bir ekip. Kendini adamış oyunculardan oluşuyor. Oldukça zor bir ligleri var. Ve ülkeye gelen yabancı oyuncularla bu lig daha da güçleniyor. Katıldıkları her uluslararası turnuvada çok iyi bir performans gösterdiler" dedi.

"İHTİYACIM OLURSA ARAGONES'İ ARARIM"

Tecrübeli teknik adam, Türk Milli Takımı için Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones'ten bilgi alacakmısınız sorusu içinse "Kendisine bu konuda ihtiyacım olursa aramamam için bir problemim bulunmuyor. Kendisininde bu konuda çok anlayışlı olacağını düşünüyorum. Ama Türk milli takımını iyi tanıdığımızı düşünüyorum. Sadece daha önce Beşiktaş'ta çalışmam ile ilgili değil bu. Uluslararası alandaki performaslarından dolayı yakından tanıyoruz Türk milli takımını. Son Avrupa Şampiyonasında bunu içine katabiliriz. Türk milli takımı genellikle Galatasaray ve Fenerbahçeli oyunculardan oluşuyor. Bunlara ek olarakta Beşiktaş ve Trabzonspor'dan bazı oyuncular kadroda yer alıyor" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title