Haberler

Deivid Seferberliği

Ülkesinde Ameliyat Olmak İsteyen Brezilyalı Yıldız, İkna Edilerek Münih'te Bıçak Altına Yattı...

Ülkesinde ameliyat olmak isteyen Brezilyalı yıldız, ikna edilerek Münih’te bıçak altına yattı...

F.Bahçe Yönetimi, Deivid’in yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalma ihtimalini göz önünde bulundurarak lisansını dondurma planını gündeme aldı.

FENERBAHÇE’nin önceki gün başlayan Avusturya kampında yaşanan Deivid de Souza’nın sürpriz sakatlığı sonrası sarı lacivertli kulüpte Brezilyalı futbolcu ve transfer için seferberlik başlatıldı. Deivid, dün hemen ameliyat olurken, yönetim Brezilyalı futbolcunun yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle lisansını askıya alarak yabancı kontenjanı açma hesaplarını da gündeme aldı.

Aragones ikna etti

Avusturya kampındaki ilk antrenmanda uzun olan çimlere takılarak kendi kendini sakatlayan ve sol fibula kemiği kırılan Deivid, Kitzbühel’deki St. Johann Hastanesi’ndeki ilk müdahalesi sonrası Brezilya’ya giderek ülkesinde ameliyat olmak istedi. Bunun üzerine sarı lacivertli takımın İspanyol teknik direktörü Luis Aragones, Deivid’i takımın kaldığı otele çağırdı.

Aragones, idari menajer Volkan Ballı ile birlikte uzun bir yolculukla Brezilya’ya giderek ameliyat olması yerine hemen Münih’te bıçak altına yatması konusunda Deivid’i ikna etmek için büyük uğraş verdi. Bunun üzerine Brezilyalı futbolcu dün sabah Münih’e gitti ve daha önce Gökhan Gönül’ün tedavi gördüğü Bogenhausen Hastanesi’nde Prof.Dr Ludwig Seebauer tarafından ameliyat edildi. Deivid eşi de Almanya’ya geldi.

Luciano örneği

Sarı lacivertli yönetim, geçen sezon Fenerbahçe’de oldukça başarılı bir performans sergileyen Deivid’in sakatlığıyla sıkıntı yaşarken bu durum karşısında acil önlem planını da gündeme aldı. Sarı lacivertli yönetim, teknik direktör Aragones’den Deivid’in yerine bir yabancı alınması konusunda rapor isteyecek. 8 yabancı kontenjanı dolu olduğu için Güiza’nın imzasını bekleten yönetim, daha önce Luciano’da yaşanan problemi de göz önünde bulundurarak, Deivid’in lisansını askıya alma hesabını yaptı.

Deivid ile karşılıklı görüşme yapacak olan yönetim, kulüp bütün maddi sorumluluklarını yerine getirerek Brezilyalı futbolcunun lisansını donduracak. Konuyu Türkiye Futbol Federasyonu’na da bildirerek, Brezilyalı futbolcunun yerine yeni bir yabancı transfer edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title