Haberler

Deivid: Ayrılmayı Düşünmüyorum

Fenerbahçe'de Kalıp Kalmayacağı Belirsizliğini Koruyan Deivid de Souza, Ayrılmayı Düşmediğini Açıkladı. Carlos'a Övgüler Yağdıran Brezilyalı Futbolcu, Lincoln'ün Galatasaray'a Güç Katacağını Söyledi.

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Deivid De Souza, ayrılmayı düşmediğini açıkladı. Carlos'a övgüler yağdıran Brezilyalı futbolcu, Lincoln'ün Galatasaray'a güç katacağını söyledi.

WEDERSON: HER YERDE OYNARIM

Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrolleri sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deivid, özellikle gönderileceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, “Şu an ayrılmayı düşünmüyorum ve kafamdan böyle şeyleri geçirmiyorum” dedi.

Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ifade eden Deivid, “Ben kulübümü çok seviyorum ve burada herkesle iyi anlaşıyorum. Hiçbir problemim yok ama her şey bana bağlı değil. Yönetimin de burada düşüncesi önemli. Fenerbahçe'de oynamayı düşünüyorum. Şunu çok iyi biliyorum ki geçen sene çok iyi performans sergilemedim ama bu demek değil ki bu sene aynı şeyler olacak” diye konuştu.

Brezilyalı yıldız, yeni sezondaki hedefi için ise “İsteğim, arzum ve hedefim bu sezon daha çok gol atıp, daha iyi bir performans ortaya koymak” ifadesini kullanırken, kendisine herhangi bir teklif olmadığını da dile getirdi.

"ROBERTO CARLOS BÜYÜK OYUNCU"

Deivid, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos için övgü dolu ifadeler kullandı.

Real Madrid'den sarı-lacivertli kulübe gelen Brezilyalı yıldızın çok büyük bir oyuncu olduğunu kaydeden Deivid, “Kazanmaya alışkın bir futbolcu. Brezilya'nın 5. kez Dünya Kupası'nı kazandığı kadrodaydı. Bizim ondan öğreneceğimiz ve onun bize öğreteceği çok şey var” şeklinde konuştu.

"LİNCOLN GALATASARAY'A GÜÇ KATAR"

Almanya'nın Schalke 04 takımından Galatasaray'a transfer olan vatandaşı Lincoln'e de değinen Deivid, “Brezilya'da bir iki kez karşılıklı oynadık. Çok iyi bir oyuncudur. Zaten Schalke 04'te kendini kanıtladı. Galatasaray'a güç katar ama Fenerbahçe'nin önüne geçemeyeceğini umuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title