Haberler

Değişim Sürecini Tamamlayan Özel İdare Yolspor Kulübü Hedef Belirledi

14 Mayıs 1999 Günü Kurulan ve Faaliyete Geçen Bartın Köy Hizmetleri Spor Kulübü Derneği Adı Altında Bartın İçinde ve Bartın Dışında Voleybol-basketbol-futbol Gibi Birçok Müsabakalara Katılma Başarısını Gösterdi.

14 Mayıs 1999 günü kurulan ve faaliyete geçen Bartın Köy Hizmetleri Spor Kulübü Derneği adı altında Bartın içinde ve Bartın dışında Voleybol-Basketbol-Futbol gibi birçok müsabakalara katılma başarısını gösterdi. Bartın Köy Hizmetlerinin İl Özel İdaresine devrinden sonra isim değişikliği ve yeni branşlarla birlikte değişime giren kulübün yeni yönetimi, önümüzdeki dönemde Bocce-Bowling ve Dart takımları kurmaya karar verdi.

2004 yılının Mart ayından 2007 yılına kadar geçen zaman diliminde kurumlar arası geçişler yapılması nedeniyle bu dönemde kulüp faaliyet gösterememişti. 26 Ekim 2007 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul neticesinde kulübün tüzük değişikliğine gidilmesi ve yönetim kurulu ile dernekler kanuna uygun şekilde günleşmeleri yapılan kulübün yeni ismi Bartın Özel İdare Yolspor Kulübü Derneği olarak değiştirildi Bartın Özel İdare Yolspor Kulübünün yeni yönetim kurulu Fahri Başkanlığına Bartın Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Başkanlığına Abdullah Altıntaş, 2. Başkanlığa Ayhan Karamürsel, Mali Sekreterliğe Altan Altınbaş, Salon Spor Sorumluluğuna Bayram Kavas ve Basın Sözcülüğüne Ahmet Altıntaş getirildi. Bartın Özel İdare Yolspor Kulübü Fahri Başkanı İbrahim Kayış, kulübün Nisan ayı içerisinde 'Herkes İçin Spor' sloganıyla doğa yürüyüşü düzenleyeceklerini ayrıca, Bocce-Bowling-Dart branşlarında takım kurulacağını kaydetti (MAO-SD-Y) 24.02.2008 14:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title