Haberler

Değirmenci: "Aday Adayı Değilim"

Güncelleme:

Mustafa Değirmenci katıldığı Tv programında oldukça net konuştu.

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Karadeniz Tv'de Ali Tarakçının hazırlayıp sunduğu Belediye'm adlı programın canlı yayın konuğu oldu. Değirmenci 2014 seçimlerinde yeniden aday olacak mısınız? Şeklindeki soruya,"Biz seçimlere hazırız. 39 ilçe de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İstanbul netleşiyor. Ancak ben aday adayı değilim" diyerek karşısına çıkabilecek isimlerin şimdiden önünü kesti.

Avcılarla ilgili kendisine yöneltilen tüm soruları açık yüreklilikle cevaplandıran Değirmenci, siyasette yalanın ancak üç gün yaşabileceğini yalan söyleyen siyasetçinin seçmen tarafından cezalandırılarak siyasette bitirildiğini belirterek, "Biz sürekli olarak yurttaşların çıkarları doğrultusunda hareket ediyoruz" dedi.

YILAN FİLİ YUTAR MI?

Bazı siyasi partilerin kendisi hakkında mahallelerde broşür ve afişlerle karalama kampanyası yaptıklarına da değinen Değirmenci, "Güneşi Balçıkla sıvayamazsınız. Biz geçmişi değil geleceği konuşuyoruz. Plan programımız 50 yıl sonrası çağdaş ve modern bir kent nasıl meydana getiririz diye çalışıyoruz." dedi. Değirmenci muhalefet partisi tarafından yapılan anketlerin kendisine güvenirliğin yüzde 93 gibi bir sonuçla sonlandığını ve oldukça şaşırtıcı olduğunu belirterek, "99 seçimlerinde 4. Olan bir partiden aday oldum seçimlerde birinci olarak ayrıldım. 2004 seçimlerinde en yakın rakibime 8 bin oy fark attım. 2009 seçimlerinde ise yine en yakın rakibime 21 bin fark atarak Belediye Başkanlığını kazandım. Şimdi bizim için kampanya yapanlara bu rakamları hatırlatırım. Yılan fili yutar mı hiç" sözleriyle cevapladı.

İSTANBUL POLİTİKASI OLMALI

Değirmenci Büyükşehirde trafiğin adeta işkenceye dönüştüğünün hatırlatılması üzerine, "Büyükşehir Belediyesini yönetenlerin İstanbul politikası olmalı. Partisi önemli değil. Her yıl 100 km metro getirilmeli. Çünkü İstanbulluların buna ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

ADAY ADAYI DEĞİLİM

Değirmenci 2014 seçimlerinde yeniden aday olacak mısınız? Şeklindeki bir soruya ise, "Biz seçimlere hazırız. 39 ilçe de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İstanbul netleşiyor. Ancak ben aday adayı değilim" dedi. Mustafa Değirmenci Avcıların Türkiye'ye örnek olabilecek bir uydu kent olabileceğini belirterek Kentsel dönüşüm konusunda çalışmaların yapıldığını TOKİ'nin yaptıklarının kendi düşündüklerini yansıtmadığını ancak şehre zenginlik kattığını ifade etti.

Karadeniz TV'de iki saat süren Belediye'm adlı programda Değirmenci izleyicilerin sorularını da cevaplandırdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Değirmenci Karadeniz İstanbul Avcılar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title