Haberler

Değirmen Park Hizmete Açıldı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beypoğlu beldesinde yapımı tamamlanan Değirmen park düzenlenen törenle hizmete açıldı

Türkoğlu ilçesine bağlı Beypoğlu beldesinde yapımı tamamlanan Değirmen park düzenlenen törenle hizmete açıldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, törende yaptığı konuşmada, Gezi Parkına gidip AK Parti iktidarını ağaç kesmekle suçlayanlara oluşturulan bu tabi güzelliğin en büyük cevap olduğunu söyledi.

Sağlam, tabiata hiç bir şekilde zarar verilmeden vadiyi böyle bir park haline çevirmenin en büyük doğa sevgisi örneği olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise kıstlı imkanlarla yapımına başlanılan "Değirmen Park" projesinin  yaklaşık 465 bin liraya malolduğunu belirti.

Değirmen Park'a adı verilen su değirmeni açılışa gelen vatandaşların ilgi odağı oldu.

Törene, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Nevzat Pakdil, Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkan Taşhan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Coşkun Doğan ile çok sayıda vatandaş katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title