Haberler

Defne Samyeli Sevgilisi Cem Yılmaz Hakkında İlk Kez Konuştu: Cem'e Hep Hayrandım

Güncelleme:

Komedyen Cem Yılmaz ile beraberlik yaşayan eski sunucu Defne Samyeli, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Samyeli, ünlü komedyenle güzel bir ilişki yaşadıklarını ve Cem Yılmaz'a her yönüyle hayran olduğunu söyledi.

"KİŞİLİĞİNİ YAKINDAN TANIDIKÇA HAYRANLIĞIM DAHA DA ARTTI"

Madame Figaro dergisine konuşan Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile ilişkisini şöyle anlattı:

"Çok uzun yıllardır yakından olmasa da tanıdığım birisi Cem. Zaten seyircisi ve hayranıydım. Nasıl olmayayım? Yıldız olursunuz olmasına... Cem gibi komedyenliği, oyunculuğu, yazarlığı, çizerliği, sinemacılığı, müzisyenliği ile elini attığı her işte farkını ortaya koyarak yeni norm belirleyen kaç kişi var ki? Kişiliğini yakından tanıdıkça beğenim katlanarak arttı. Çok sahici, çok iyi kalpli, özenli, eğlenceli, harika bir insan."

Defne Samyeli Sevilisi Cem Yılmaz Hakkında İlk Kez Konuştu: Cem'e Hep Hayrandım

"SANKİ ZATEN OLMASI GEREKEN BUYMUŞ"

"İlişki kararı diye bir şey yok aslında; her şey bir anda gelişti. Sanki zaten olması gereken buymuş, zaten biz berabermişiz ya da olmalıymışız gibi bir his. Her şey onunla güzel. Ortak bir dilimiz var, çok anlaşıldığımı ve karşımdakini çok anladığımı hissettim. Benim için çok değerli bir şey bu."

Defne Samyeli Sevilisi Cem Yılmaz Hakkında İlk Kez Konuştu: Cem'e Hep Hayrandım

CEM DE DEFNE'YE OLAN HAYRANLIĞINI DİLE GETİRMİŞTİ

İlişkilerinin başlamasının hemen ardından Cem Yılmaz da sevgilisi Defne Samyeli'ye hayran olduğunu dile getirmişti.

Defne Samyeli Sevilisi Cem Yılmaz Hakkında İlk Kez Konuştu: Cem'e Hep Hayrandım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (20)

M.Y:

Ex kocanın iş hayatı gümleyince, yelken paralı yeni sevgiliye açılır . . Dünyanın düzeni bu . .

9
1
yanıtYanıtla
Hep hayrandı:

Mankenlerden bir türlü sıra gelmedi, anca ulaşabildi.

9
0
yanıtYanıtla
E G M:

KIZLARIYIN ŞÖHRETİ İÇİN FEDAKAR ANNELİĞİ SOYUNDUN DEFNE BUNU HERKEZ BİLİYOR PARA, PARA, PARA

7
1
yanıtYanıtla
Düşünür:

Param varken eşim de bana hayrandı sonra ne oldu anlamadım :(

7
1
yanıtYanıtla
başak:

:) :)

yanıt2
yanıt0
kral:

ne olacak paran bitmiş :)

yanıt0
yanıt0
vatan53:

ALLAHTAN KORKMAYAN. KULDAN UTANNMAYAN. ŞAHSİYETSİZ ZATLAR.

6
1
yanıtYanıtla
Alper:

Gerçek askmi reklam para askimi ne dersin defne samyeli, bir tanenizin sadece tek tanenizin parasiz birisini sevdiginizi görmedim şu 50 yıllık yaşamında kalkıp askin sevginin adını lekelemeyin gözlerinizde dolar çakıyor hoş gerçi sizler yorumlar yapildikca bak prim yapiyoruz diyorsunuzdur da.

4
2
yanıtYanıtla
123:

Para olunca hayran olursun tabii. . .

4
2
yanıtYanıtla
RACO:

defne sen niye böyle yollu oldun çıktınki anlamadı kimse spikerken hanım hanımcık duruyodun birden kabak çiçeği gibi açıldın

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title