Haberler

Defne Samyeli'nin Kızı Deren Talu, Cem Yılmaz'ın Gösterisine Gitti

Güncelleme:

Deren Talu, annesi Defne Samyeli ile aşk yaşayan Cem Yılmaz'ın gösterisine gitti. Gösteriyi ön sıralardan izleyen Deren, Yılmaz'ın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak tebrik etti.

Birliktelikleriyle magazin gündemine damgasını vuran Cem Yılmaz- Defne Samyeli aşkı doludizgin devam ediyor.

Uzun bir aradan sonra gösterilerine geri dönen başarılı komedyen Cem Yılmaz, son gösterisinde sevgilisinin kızını ağırladı.

CEM YILMAZ'I TEBRİK ETTİ

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, geçen gün komedyenin gösterisini izlemeye gitti. Deren Talu gösteri sırasında kendisine poz veren Cem Yılmaz'ın fotoğrafını Instagram'ın hikaye bölümünden alkış emojisi koyarak paylaştı.

Defne Samyeli'nin Kızı Deren Talu, Cem Yılmaz'ın Gösterine Gitti

ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

Defne Samyeli ile Cem Yılmaz'ın yıllar önce Boğaziçi Üniversitesi'nde başlayan arkadaşlıkları Nisan 2018'de sürpriz bir şekilde aşka dönüşmüştü. Bir röportajında ilişkisinden bahseden Cem Yılmaz, şunları söyledi: "Tanışıklığımız 90'lı yıllara dayanıyor. Defne'yi yıllardır uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım, ama yakın bir arkadaşlığımız yoktu. Defne şahane bir insan. Çok iyi anlaştığım biriyle çok olgun bir birliktelik yaşıyorum. Muhabbetimiz çok değerli. Bizi kıymetli kılan şey benim onu, onun beni beğenmesi değil. İkimiz birlikteyken kendimizi ne kadar iyi hissettiğimiz."

Defne Samyeli'nin Kızı Deren Talu, Cem Yılmaz'ın Gösterine Gitti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Deren Talu Cem Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (15)

Okie Dokie:

Analı kızlı yemeğini severim.

15
21
yanıtYanıtla
coni:

Bekle bekle sanada sira gelecek mi demek istiyo !!

11
16
yanıtYanıtla
KIMBILIR:

Cem sayesinde karniniz ekmek gordu sirtiniz giysi ve kim bilir belki daha fala biraz daha sevin

7
8
yanıtYanıtla
HAYMANALI:

İSKİTLERDE EDECEĞİN PARA 35 LİRA

4
10
yanıtYanıtla
Durmus:

Kiz kendini Cem sayesinde kralice zanediyor.

10
4
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

utanmazlar . boyları kadar çocukları var. gariban olsa. zina. taciz. .

12
0
yanıtYanıtla
devıl:

cahil mal

yanıt1
yanıt1
Pehhhh...:

Çok da umrumda...

9
0
yanıtYanıtla
recep 22:

Şu adamın şov yapmaya çıkarken giydiği kıyafeti dilenciye versen giymez nasıl bir yaratıksınız ulan siz. Birde millet bunu izlemeye gitmiş. Bunu izleyceğinize gidin bir garibi giydirin besleyin bu adamın cebine gireceğine hayrınız olur bari.

3
5
yanıtYanıtla
cam baba:

cem senide yazdım demiş :D

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title