Haberler

Defne Samyeli, Kurtlar Vadisi'nden Teklif Bekliyor

Güncelleme:

Şu sıralar Star TV'deki İstanbullu Gelin dizisinde konuk oyuncu olarak boy gösteren Defne Samyeli, "Burada konuk oyuncuyum. Ama 'Kurtlar Vadisi'den teklif bekliyorum" dedi.

Defne Samyeli GQ Dergisi'nin, Maslak'taki Volkswagen Arena'da düzenlenen ödül gecesindeydi

"KURTLAR VADİSİ'NDEN TEKLİF BEKLİYORUM"

Star TV'deki 'İstanbullu Gelin'in kadrosuna giren Defne Samyeli "Burada konuk oyuncuyum. Ama 'Kurtlar Vadisi'den teklif bekliyorum. Bu arada müziği bırakmam.Yakında albümüm çıkacak" dedi.

UMUT EVİRGEN'İN MEKANINDA SAHNE ALIYOR

Uzun süredir Ajda Pekkan'dan ders alan Defne Samyeli, Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'in mekanında sahne alıyor.

İLK ALBÜMÜNÜ 1994 YILINDA ÇIKARMIŞTI

Defne Samyeli, 1994 yılında 'Tek Başına' isimli bir albüm çıkarmış daha sonra kariyerine farklı alanlarda devam etmiş uzun süre haber sunuculuğu yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Maslak Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (8)

bu Taklitci zihniyetler !:

ya bu kurtlar Vadi Taklitci Tipsizler. Suriye''de Cehpede, Neden savaşmiyorlar. !

2
6
yanıtYanıtla
Asli:

DEFNE SAMYELINE HAYRANIM IKI COCUK ANNESI 45 YASINDA AMA HALA COK GUZEL VE CEKICI BIR KADIN.

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tutar tutacak ölene kadar bitene kadar kurtlar vadisi

2
1
yanıtYanıtla
Mesut:

Hep oyalamaca vadi madi yok olsada eski hali yok

3
0
yanıtYanıtla
M.KURT:

Bir Elife gençliğimizi yaktın Bir Asyaya kimleri yakacaksın polaaattttt

2
0
yanıtYanıtla
Polat Ulaş:

Vadi madi kalmadı artık.k.v vatan ellerinde patladı zaten.hem modası geçti artık vadinin

0
1
yanıtYanıtla
adsiz:

Kurtlar vadisi boş dizi

0
1
yanıtYanıtla
ASD:

bende vadiden çıktı diye sevinmiştim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title