Haberler

Defne Samyeli, Evinde Sabahladığı Cem Yılmaz'la Aşk Yaşadığını Yalanladı

Güncelleme:

Geceyi aşk yaşadığı konuşulan Cem Yılmaz'ın evinde geçiren Defne Samyeli, "Cem Bey'le aşk yaşıyor musunuz?" sorusuna "Arkadaşlar komik oluyorsunuz" şeklinde yanıt verdi.

Şu sıralar adı birçok isimle anılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki akşam evinde Defne Samyeli'yi ağırladı. Ertesi gün öğlene kadar ünlü komedyenin evinde kalan Defne Samyeli, muhabirlerin "Cem Bey'le aşk yaşıyor musunuz?" sorusuna "Arkadaşlar komik oluyorsunuz" yanıtını verdi.

DEFNE SAMYELİ-CEM YILMAZ AŞKI BELGELENDİ

Uzun süredir aşk yaşadıkları konuşulan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz birlikteliği sonunda belgelendi. Geceyi Cem Yılmaz'ın evinde geçiren Defne Samyeli, otomobilini ünlü komedyenin villasının otoparkına saklayıp evde olduğunu gizlemeye çalıştı.

Defne Samyeli, Evinde Sabahladığı Cem Yılmaz'la Aşk Yaşadığını YalanladıDefne Samyeli Yılmaz'ın evinden çıkarken kaza yaptı.

"AÇIKLAMA BEKLİYORSUNUZ AMA.."

Öğle saatlerinde sırt çantası ile evden çıkan Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile ilgili sorulara "Benden açıklama yapmamı bekliyorsunuz ama konuşmayacağım" yanıtını verdi.

Defne Samyeli, Evinde Sabahladığı Cem Yılmaz'la Aşk Yaşadığını Yalanladı

"BİZİM EVDE MERCEDES TAMİRCİSİ VAR"

"Defne Samyeli'nin Mercedes arabası sizin garajınızda duruyor. Ne diyeceksiniz?" sorusuna da yanıt veren ünlü komedyen "Bizim evde Mercedes tamircisi var, arada arkadaşlarımız getirir arabasını bırakır tamire, yarın da Ozan Güven Mini Cooper'ını bırakacak" şeklinde konuştu.

Defne Samyeli'nin aracı Cem Yılmaz'ın önünde;

Defne Samyeli, Evinde Sabahladığı Cem Yılmaz'la Aşk Yaşadığını Yalanladı

Defne Samyeli, Evinde Sabahladığı Cem Yılmaz'la Aşk Yaşadığını Yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Cem Yılmaz Mercedes Magazin Haberler

500

Yorumlar (40)

Doğrucu:

Bununla beraber olan güzel bayanlar bu adamda ne buluyor anlamadım, boş bir adam, sadece şöhret ve para var sebebi bu olsa gerek verdiği cevaba bak bide dalga geçiyor gereksiz

262
0
yanıtYanıtla
ad:

beraber olanlar pek dolu sayılmaz

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Helal olsun cem yilmaza bu kadin kadinin hasi 20 lik genc kizlardan dahaguzel ve hos hic yaslanmiyor

2
116
yanıtYanıtla
Kara Temel:

Arkadaslar komik oluyorsunuz. Sadece PS4 te bir mac oynadik ciktim.

96
0
yanıtYanıtla
baytar haydar:

arkadaslar komik oluyosunuz o acti sarkik vucudunu gosterdi bende ona sakik vucudumu gosterince sabaha kadar karsilikli gulme kirizine girdik

50
1
yanıtYanıtla
hayranıyım:

cem bey defne hanım yetişkin bekar insanlar kimseyi ilgilendirmez yapılan açıklamaları belli birbirimizi çok seviyoruz yakında düğünümüz var deselerdi bile sizene kimene ALLAH aşkına kendi hayatınıza bakın. . . .

2
29
yanıtYanıtla
4510:

Gece sabahlayan sıradan bir kadın olsaydı polis baskın yapar. Gazetelerde fuhuştan yakaladı diye yazardı. Ama bunlar sosyeteler namuslular.

12
4
yanıtYanıtla
ok:

bu beğenmeyenler de sosyete ellaam

yanıt1
yanıt0
Guney:

Cumhuriyet ile Mustafa Kemal Paşa''nın getirdiği batılı ve çağdaş Türkiye''miz. Ahlak, edep, aile düzeni = 0

4
12
yanıtYanıtla
PK:

Cem Yılmaz oğlum sana yakışmaz lan böyleleriyle takılmak. Yol yakınken dön. Milletin pisliğiyle senin gibi adamın işi olmaz. Kaç kişinin pisliği bu karı sen daha iyi biliyorsun.

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title