Haberler

Defne Samyeli, Boynunda Morluk Olduğu İddialarına Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Cem Yılmaz'ın evinde kalan Defne Samyeli, boynunda morluk olduğu iddialarını sert bir dille yalanlayarak "Senaryo üretenleri ise bir kadın ve anne olarak vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum" dedi.

Adı bir süredir Cem Yılmaz ile aşk dedikodularına karışan Defne Samyeli, önceki akşam Yılmaz'ın evinde kalmış, sabah ise evden çıkarken görüntülenmişti. Defne Samyeli, çıkan haberlere ilişkin sessizliğini bozarak bir açıklama yayınladı.

"HAYALİ MORLUKLAR ÜZERİNDEN..."

Defne Samyeli'nin yaptığı açıklama şu şekilde: "Çocuk yaşta seçtiğim meslek dolayısıyla yıllardır göz önündeyim, magazin basınının merak ve ilgisini elbette anlıyorum. Ne var ki, yetişkin ve bekar bir kadın olarak hangi arkadaşımla ne şartlarda görüşüp, ne yaşadığım konusunda hiç kimseye bir açıklama yapmak, kimseden onay veya izin almak gibi bir mecburiyetim olmadığını hatırlatmak isterim. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı tenzih ederek, hepsini aramızdaki saygılı mesafeyi her zaman yaptığımız gibi sevgi ve empatiyle korumaya davet ediyorum. Hayali morluklar üzerinden senaryo üretenleri ise bir kadın ve anne olarak vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum."

ÇOK SAYIDA YORUM VE BEĞENİ ALDI

Samyeli'nin yaptığı açıklama kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın evinden çıkarken böyle görüntülenmişti;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (72)

Dilek:

Mahvettiniz Türk insanını Türkiyemizi bu ülkenini ekmeğini yiyorsunuz , Allah tan cc korkun artık sizin pislikleriniz yüzünden bu ülkenin üzerinden bela eksik olmuyor .

451
5
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ:

Harbici denen zavallı arabın peşine takılıp yıllardır arabın peşinden gittiğinden ancak kendini kandırıyosun sen aslında koca bi hicsin

1
244
yanıtYanıtla
wwanlı:

olabilir böcek ısırmıştır

233
1
yanıtYanıtla
cakan:

cemcigim sana yakismiyo defne falan, böyle basit kadinlarla takilma yani diyorum. para var cene var git kendine helalinden 20 lik al tadini cikar. . . herseyin tazesi güzel :)

2
127
yanıtYanıtla
esmer:

merdiven de götürmüş mü Defne . . . . Cem in evine giderken . . . hayır kadının boyu 3 tane Cem de

126
0
yanıtYanıtla
SÜPERMEN:

Cem baba bunlar artık kırk yaş yaşlı kadın sınıfındalar yani anlıcan motuflamış sınıf bak gençlere körpelere hayatını yaşa herşeye sahipsin.

1
121
yanıtYanıtla
ISPARTALI:

KADIN DA KADIN HAA ATEŞ EDİYOR :

3
81
yanıtYanıtla
danger:

zengin yaparsa zina reklam olur fakir yaparsa abaza olur dunyanın adaleti

69
1
yanıtYanıtla
abazan:

doru disen gardaş. .

yanıt3
yanıt0
isyan:

bu defne şarap gibi yıllar geçtikçe güzelleşiyor

2
65
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title