Haberler

Define Bulma Merakı 3 Kişinin Ölümüne Neden Oldu

Bursa'da, Define Bulmak Amacıyla 15 Metre Derinliğindeki Bir Çukura Girdikleri Öğrenilen 3 Kişi, Kullandıkları Jeneratörün Egzoz Gazından Zehirlenerek Öldü.

Bursa'da, define bulmak amacıyla 15 metre derinliğindeki bir çukura girdikleri öğrenilen 3 kişi, kullandıkları jeneratörün egzoz gazından zehirlenerek öldü.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Murat Aktaş (31), Mustafa Ay (30) ve Mehmet Kırılmaz (35), define bulmak amacıyla dün gece Kayapa beldesindeki sulama göletinin yamaçlarında bulunan 15 metre derinliğindeki mağara benzeri bir çukura girdi. Bu kişileri bıraktıktan sonra bölgeden ayrılan arkadaşları, daha sonra olay yerine geldiklerinde Aktaş, Ay ve Kırılmaz'a seslendi. Arkadaşlarından yanıt alamayan ve beraberlerindeki jeneratörün çalışmadığını fark eden bu kişi, jandarmayı arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine jandarmayla birlikte olay yerine giderek çukura inen Bursa Sivil Savunma İl Müdürlüğü ekipleri, üç kişinin cesetleriyle karşılaştı.

Murat Aktaş, Mustafa Ay ve Mehmet Kırılmaz'ın, kullandıkları jeneratörün egzozundan çıkan gazla zehirlendikleri belirlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title