Haberler

Defacto, Yurt Dışı Faaliyetlerini Genişletti

Ulaşılabilir modada dünya markası olma hedefiyle Asya pazarına yelken açan DeFacto’nun Malezya ve Pakistan’daki ilk mağazaları hizmete açıldı.

Ulaşılabilir modada dünya markası olma hedefiyle Asya pazarına yelken açan DeFacto'nun Malezya ve Pakistan'daki ilk mağazaları hizmete açıldı. Şirket bu adımla hizmet verdiği ülke sayısını 23'e, yurtdışı mağaza sayısını ise 125'e yükseltti.

Türkiye hazır giyim ve moda sektörünün lider markaları arasında yer alan DeFacto, sınır ötesi mağazalarına yenilerini ekleyerek yurtdışındaki büyümesine devam ediyor. Ulaşılabilir modada dünya markası olma hedefiyle Asya pazarına yelken açan DeFacto'nun Malezya ve Pakistan'daki ilk mağazaları hizmete açıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre DeFacto, Pakistan'nın Lahor kentinde bulunan Amanah Mall'daki yeni mağazasında müşterilerine hizmet verecek. Malezya'da açılan yeni mağazası ile Uzak Doğu pazarına ilk defa giren DeFacto, ülkenin önemli şehirlerinden Johore'daki Paradigm Mall'da faaliyet gösterecek. DeFacto, iki yeni mağazasında da kadın, erkek ve çocuk giyiminden, aksesuar, aktif spor ve iç giyime kadar her tarza ve yaş grubuna uygun geniş ürün yelpazesine sahip koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.

"Global marka olmak için tüm yetkinliklere sahibiz"

Demografik yapıları ve ekonomik potansiyelleri nedeniyle Uzak Doğu ve Orta Asya ülkelerinde var olmanın öneminin her geçen gün artığını belirten DeFacto CEO'su İhsan Ateş, "Globalleşme artık büyümenin doğal bir parçası. Sahip olduğumuz iş modeli sayesinde uluslararası alanda başarılı olmak için gereken yetkinliklere sahip olduğumuza inanıyoruz. Özellikle dünya moda trendlerine uygun olarak tasarlanan yenilikçi ürünlerimizle kararlı bir şekilde küresel marka olma yolunda ilerliyoruz. DeFacto olarak Pakistan ve Malezya'daki ilk mağazamızı açtık ve yurtdışında hizmet sunduğumuz ülkeler arasına iki yeni ülke daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Bu pazarlardaki yatırımlarımıza hızla devam etmeyi planlıyoruz. Pakistan ve Malezya'daki mağazalarımız Uzak Doğu ve Orta Asya pazarıyla ilgili büyüme hedeflerimiz konusunda bize önemli avantajlar sağlayacaktır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Uzak Doğu Pakistan Malezya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title