Haberler

Defacto, Eski Jeanleri Amerika’ya Gönderiyor!

6 Milyonu Aşan Dechino Pantalon Satışıyla Defacto'nun Jean'e Karşı Büyük Zaferi!

Tekstil sektörünün koleksiyonunda "jean" bulundurmayan spor /casual giyim markası, Akdeniz modasının öncüsü Defacto, yine çok konuşulacak bir reklam kampanyasına imza atıyor.

Bugüne kadar "Jean Amerika'nın Şalvarıdır", "Jean Jean çıkacak" gibi söylemler ile hazırladığı yaratıcı reklamları ile dikkat çeken DeFacto'nun yeni reklam filminde, Vahşi Batı'nın en azılı kovboylarından biri, Defacto'nun Akdenizli kahramanı ile yaptığı düello sonucunda Dechino rahatlığına kavuşuyor.

DeFacto'nun, "Amerikan jean'ninin sözüm ona rahatlığına karşı" sloganıyla piyasaya sürdüğü Dechino pantolon satışlarının 6 milyonu aşması şerefine çekilen reklam filmiyle ilgili olarak Defacto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü İhsan Ateş; "Jean Amerikan yaşam tarzının bir ürünü, oysa biz Akdenizliyiz. Biz "jean" üretmiyoruz ve "jean'in" "Rahat giyim" adı altında pazarlanmasına karşıyız. Yeni reklam kampanyamızla da daha önceden verdiğimiz mesajlarımızın altını çizmek istiyoruz" dedi.

DeFacto'da saniyede 1 adet "Dechino" satılıyor!

Yıllık 317 milyon TL ile ciroya ve Türkiye genelinde 106 mağazaya ulaşan Defacto, saniyede 1 adet Dechino satışıyla jeane karşı zaferini kanıtlıyor.

Gerek ürün kalitesi gerekse fiyat politikasıyla her dönemde tüketicinin ulaşabileceği nitelikte olmaya özen gösteren DeFacto, sektöre ilk olarak "Jean Amerika'nın Şalvarıdır" sloganı ile güçlü bir adım attı.

Akdenizli bir marka olmanın tüm özelliklerini barındıran DeFacto, jean'e karşı duruşunu 2 yıl boyunca devam eden "jean çıkacak" reklam kampanyası ile destekledi.

Akdeniz modasının rahatlığını savunan DeFacto, ürünlerin rahatlık ve kalitesini ön plana çıkartırken, "İndirim kaldırım yok, 365 gün mükemmel fiyatlar var" sloganı ile uygun fiyat politikasına da dikkat çekti. DeFacto'nun "Kovboylara Meydan Okuma" temalı yeni reklam kampanyası, markanın jeane karşı duruşunu bir kez daha vurguluyor. Yeni reklam kampanyası ile Defacto, tüketicileri Dechino rahatlığını hissetmeye davet ediyor.

Türk tekstil sektöründe Akdeniz esintileri taşıyan, koleksiyonunda jean bulundurmayan tek spor/casual giyim markası DeFacto, genç ve dinamik yapısını sergileyen eğlenceli reklam filmleriyle önümüzdeki sezonlarda da tüketiciyi şaşırtmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title