Haberler

Dede ve Ninelerin Bocce Keyfi

Ankara’daki huzurevlerinde kalan yaşlı vatandaşlar bocce turnuvasında bir araya geldi.

Ankara'daki huzurevlerinde kalan yaşlı vatandaşlar bocce turnuvasında bir araya geldi. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün de eşlik ettiği yaşlılar turnuva boyunca keyifli anlar yaşadı.

Kahramankazan Belediyesi ve Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğiyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Ankara genelindeki huzurevlerinde kalan yaşlılar, bocce turnuvasında buluştu. Kahramankazan Belediyesince yapılan Türkiye'nin ilk bocce salonu olan Şehit Samet Cantürk Bocce Salonu'nda düzenlenen turnuvaya Demetevler, Seyranbağları, Kızılcahamam, Çubuk Abidin Yılmaz, Necla Kızılbağ, Süleyman Demirel ve Ümitköy huzurevlerinde kalan 35 yaşlı vatandaş katıldı. Turnuvaya katılanlar arasında 85 yaşın üzerinde dedeler ve nineler de yer aldı. Huzurevi sakinleri turnuva boyunca hem spor yapma hem de eğlenme fırsatı buldu. Yaşlı vatandaşların turnuva boyunca neşeleri ve yüzlerindeki sevinç görülmeye değerdi. Turnuvanın başlangıç atışını ise Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk yaşlı vatandaşlarla birlikte yaptı.

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan turnuvanın final maçında Çubuk Abidin Yılmaz ve Necla Kızılbağ Huzurevi'nde kalan yaşlılardan oluşan takımlar karşı karşıya geldi. Turnuvayı Abidin Yılmaz Huzurevi takımı oldu. Şampiyon takım daha sonra Bocce Milli Takım oyuncuları ile gösteri maçı yaptı. Turnuvada deneceye giren sporcu ve takımlar kupa ve madalyalarını Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün elinden aldı.

Bocce'nin merkezi Kahramankazan

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan'ın bocce sporunun Türkiye'deki merkezi olduğunu belirterek, ilçelerinin bir süre önce de Avrupa Gençler Bocce Şampiyonası'na ev sahipliği yaptığını anımsattı. Ertürk, "Türkiye'deki ilk bocce salonu olan ve 15 Temmuz şehidimiz Samet Cantürk'ün ismini taşıyan salonumuzda ulu çınarları ağırlamaktan dolayı gurur duyuyoruz. Değerli büyüklerimiz burada keyifli anlar yaşadı ve bocce sporuyla tanışma fırsatı buldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Bu anlamlı turnuvada değerli büyüklerimizi ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Lokman Ertürk Kahramankazan Ankara Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title