Haberler

Dede: Güzel Torunum Her Şeyiyle Senindir

Fanatik Dede, Gana'yı Afrika Kupası'nda Sırtlayan 28 Yaşındaki Forvete "Güzel Torunum Her Şeyiyle Senindir" Dedi.

Fanatik dede, Gana’yı Afrika Kupası’nda sırtlayan 28 yaşındaki forvete "Güzel torunum her şeyiyle senindir" dedi.

AFRİKA Uluslar Kupası’nda mücadele eden ve ev sahipliği yapan Gana Milli Takımı’nın golcüsü Junior Agogo’ya eşine ender rastlanacak şaşırtan bir teklif yapıldı. 82 yaşındaki ihtiyar Ganalı fanatik dede, Gana’nın Afrika Uluslar Kupası’nda yarı finale çıkmasında büyük payı olan Agogo’ya kız torununu teklif etti.

Nottingham forması giyen Agogo’ya sürpriz teklif, başarılı bir oyun sergilediği ve Gana’nın Nijerya’yı 2-1 yendiği maç sonrası yapıldı. İlk turda Namibya karşısında attığı golle 1-0’lık galibiyetin mimarı olan Agogo’nun takım otelinde yanına yaklaşan adının Nana olduğu öğrenilen taraftar, "Dün gece buraya çok güzel olan kız torunum ile birlikte gelip onu seninle tanıştırmak istedim. O şimdi burada değil. Bir şeyler almak için şehre gitti. Oğlum, torunum buraya geldiğinde her şeyiyle senindir" dedi. 28 yaşındaki forvet de, "Teşekkür ederim. Teklifinden büyük mutluluk duydum. Onu görmek için bekliyorum" karşılığı verdiğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title