Haberler

de Nigris'den İlginç İddia

Ankaraspor'un Meksikalı golcüsü Antonio De Nigris, kendi isteğiyle oyundan alındığı Gençlerbirliği maçından sonra, "Maçın hakemi bana ilk pozisyonda kırmızı kart göstereceğini söyledi. Ben de bunun üzerine oyundan çıkmak zorunda kaldım" dedi.

Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında oynanan ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Başkent derbisinde Gençlerbirliği'ni 3-1 yenen Ankaraspor'da 2 gol birden atan De Nigris, maç sonunda ilginç açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın 68. dakikasında kendi isteğiyle oyundan çıkan De Nigris, hakem ile yaşadığı bir diyalogdan sonra maçtan çıkmak zorunda kaldığını söyledi. Maçın 34. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Meksikalı golcü, 50. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü atarak durumu 2-0 yapmıştı. Attığı 2. golün ardından gol sevincini yaşamak isteyen De Nigris, Gençlerbirliği'nin Mısırlı savunma oyuncusu El Saka'nın müdahalesiyle yerde kalmıştı. Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nun gözü önünde cereyan eden olayın ardından El Saka, sarı kart görmüştü. Ankarasporlu oyuncuların kırmızı kart itirazları sırasında ilk önce Hürriyet sarı kart gördü. İlerleyen dakikalarda ise De Nigris, itirazları sonrasında sarı kart gördü. Bu olaydan sonra De Nigris ile hakem Mustafa Kamil Abitoğlu arasında bir diyalog yaşandı. Diyaloğun ardından yedek kulübesine işaretlerde bulunan De Nigris, ısrarla oyundan alınmasını istedi. Bunun üzerine ise Teknik Direktör Saffet Susic, 68. dakikada De Nigris'i oyundan aldı.

Maçın ardından Ankaraspor Sportif Direktörü Hasan Çetinkaya ile birlikte katıldığı basın toplantısında yaşanan olayla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan De Nigris, El Saka'nın kırmızı kart görmesi gerektiğini belirterek, "İkinci golü attıktan sonra El Saka bana tokat attı. Bütün bunlar hakemin gözü önünde oldu. Hakem ise El Saka'ya sadece sarı kart gösterdi. Daha sonra ben sarı kart gördüm. Maçın hakemi, karşılaşmanın içinde bana 'Seni ilk pozisyonda kırmızı kartla oyundan atacağım' dedi.

Ben de bunun üzerine yedek kulübesine oyundan alınmam gerektiğini yoksa kırmızı kart göreceğimi söyledim. Onlar da beni oyundan aldı" diye konuştu. Golcü oyuncu, Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak ise, çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve ligde kalacaklarına dair inançlarının tam olduğunu söyledi.

(EKO-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title