Haberler

DB Belediyespor'da Sarıyer Alarmı

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sahasında oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 2.lig kırmızı gurup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil – kırmızılı takımın yönetimi ve Teknik Heyeti bu maç için alarm verdi.

Geçen haftayı deplasmanda Nilüferspor beraberliği ile kapatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da dikkatler Sarıyer maçına çevrildi. Yeşil – Kırmızılı futbolcular bugünkü antrenmanlarında koşu ve kültürfizik hareketleri sonrasında teknik taktik ağırlıklı çalışmalar ile pozisyonlu ceza atışları yaptılar.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, "Geçen haftayı deplasman beraberliğiyle kapattık. Şimdi önümüzde hafta sonu sahamızda oynayacağımız Sarıyer maçı var. Bizim için rakip kim olursa olsun, karşısına galibiyet için çıkacağız, Çünkü bizim ligde puan ve puanlara ihtiyacımız vardır. Üstelik saha ve taraftarlarımızın önünde oynuyoruz. Bu avantajımızı çok iyi değerlendirmeliyiz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak ligde iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek bizim elimizdedir. Artık Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak geriye dönük değil de ileriye dönük düşünüyoruz. Takım olarak ligdeki yerimizi yani sıramızı beğenmiyoruz. Biz üst sıralara layığız" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Sarıyer Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title