Haberler

Dayak Yüzünden Öldüğü İleri Sürülen Çocuk Son Yolculuğuna Dedesinin Kucağında Çıktı

Denizli'de Annesi ve Üvey Babası Tarafından Dövüldüğü İddia Edilen ve 40 Gündür Hastanede Yaşam Mücadelesi Veren 2.5 Yaşındaki Ahmet Can T., Son Yolculuğuna Dedesinin Kucağında Çıktı.

Denizli'de annesi ve üvey babası tarafından dövüldüğü iddia edilen ve 40 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren 2.5 yaşındaki Ahmet Can T., son yolculuğuna dedesinin kucağında çıktı.

Denizli'nin Çameli ilçesinde 23 Mayıs tarihinde ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2.5 yaşındaki Ahmet Can T., 40 gün süren yaşam savaşını dün kaybederek hayata gözlerini yumdu. Ahmet Can'ın babası Aydın Çakır, oğlunun boşandığı eşi S.T. ve birlikte yaşadığı Ş.B. tarafından dövüldüğünü ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Denizli Devlet Hastanesi'nden alınan küçük Ahmet Can'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere bu sabah Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Morfoloji Merkezi'ne götürüldü. Burada yapılan otopsi sonucunda alınan bazı parçaların İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği ve çocuğun ölüm sebebinin buradan gelecek sonuçla kesinlik kazanacağı öğrenildi. Otopsinin ardından küçük çocuğun cenazesi, dedesi Ramazan T.'ye teslim edildi. Küçük çocuk, dedesi, anneannesi ve diğer yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Çameli ilçesine götürüldü.

Dede Ramazan T. gözyaşları içerisinde kucağındaki torununun cenazesiyle minibüse binerken, anneanne M.T. de gözyaşlarına hakim olamadı. Torununun ölüm haberine inanamayan yaşlı kadını yakınları sakinleştirmeye çalışırken, baba Aydın Çakır, büyük oğluna sarılarak ağladı. Eşinden yaklaşık bir yıl önce boşanan Aydın Çakır, oğlunun eski eşi ve birlikte yaşadığı şahıs tarafından dövüldüğünü ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Kardeşinin ölüm haberi üzerine babasına sarılarak ağlayan 6

yaşındaki F.C.Ç. ise, annesinin kendilerini sürekli dövdüğünü iddia ederek, "Kardeşim düştü diye yalan söylüyor. Kardeşimin tırnakları sökülmüştü. Evimize geldiğinde sürekli dövüyordu. Kardeşim altına yapıyordu ve aldırmak istemiyordu o yüzden annem vuruyordu" dedi.

Aydın Çakır'ın S.T. ile yaklaşık bir yıl önce boşandıkları, Ahmet Can T.'nin annesinin soyadını, ağabeyi F.C.Ç.'nin de babasının soyadını taşıdıkları öğrenildi.

(AV-AT-FD-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title