Haberler

Davutoğlu, Tahir Elçi'nin Ölümüyle İlgili CHP ve MHP'ye Bilgi Verdi

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP ve MHP liderleriyle TBMM'de görüşerek Tahir Elçi'nin öldürülmesi olayına ilişkin bilgi paylaştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.

DAVUTOĞLU FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Bugün Diyarbakır'da meydana gelen çatışmada Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve 2 polisin hayatını kaybetmesinin ardından 3 lider bir araya geldi. Meclis'te CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ayrı ayrı görüşen Davutoğlu, konuyla ilgili bilgiler verip fikir alışverişinde bulundu.

Başbakan Davutoğlu CHP ve MHP lirleriyle bir araya gelmeden önce Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'yla görüştüğünü söyledi. Davutoğlu'nun o açıklamaları şöyle:

"BU OLAY MUTLAK SURETTE AYDINLATILACAKTIR"

"Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu ile görüştüm. Olayı değerlendirdik ve taziyelerimi ilettim. Sayın Tahir Elçi bir tarihi miras olan Dört Ayaklı Minarenin zar görmesi üzerine açıklama yaparken aynı olay esnasında teröristler bir araç içerisinden ateş açıyorlar ve Tahir Elçi olay esnasında hayatını kaybetti. Bu olay mutlak surette aydınlatılacaktır."

"KONU EN AÇIK ŞEKİLDE PAYLAŞILACAKTIR"

"İki ihtimal söz konusu. Elçi'ye yönelik ilki suikast olmuş olabilir. Bu kesinlikle aydınlatılacaktır. İkinci ihtimal ise teröristlerin saldırı sonucu polisin açtığı ateş ve teröristlerin açtığı ateş arasında kalması sonucu ölmesi. Balistik inceleme ile ortaya çıkacaktır. Konu en açık şekilde paylaşılacaktır. Görüşler ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının canı malı kutsaldır."

İlgili Haberler
500

Yorumlar (44)

ERMENİ:

Sonuna kadar ermenistan sonuna kadar hdp. Bizler ermeni bizler hdp

15
33
yanıtYanıtla
Yemiyoruz IKINOVSKİMobil-ANDROID:

ARTIK YEMİYORUZ AHHMET SİZ YAPTINIZ

24
21
yanıtYanıtla
kürt:

ilçelerimize de soka çıkma yasağı bırakın esnafımızı iflas etirin öğrencilerimize okula gitmesini engeleyin iş adamlarımızı öldürün siyasilerimizi katledin üstüne birde hakaret edin gün geçtikçe sizden uzaklaşıyoruz artık side bunu bilin

25
16
yanıtYanıtla
one minute:

artık akp bu ülkeyi tek başına yönetemez göreceksiniz

26
13
yanıtYanıtla
M@zh@r:

One minute.

yanıt0
yanıt0
rogl:

keşke hdp lilerle de görüşülseydi

11
24
yanıtYanıtla
adam:

Evet, demokrasiye yakisanda o olurdu ama bunlarin zihniyeti bu kadar iste. Yeni Türkiyenin yeni siyasi ahlaki.

yanıt9
yanıt15
IBO:

koyunlar oy verdiniz alin size huzur size huzurlu yasamak haram

24
10
yanıtYanıtla
49.5 .....!!!:

vatan millet sakarya keyifler yerinde mi??? istikrar geldimi . . .

13
20
yanıtYanıtla
tt:

Pislik hdp

18
15
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title