Haberler

Davutoğlu-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakanlık Resmi Konut- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi konuta gelişi- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu- Başbakan Davutoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu karşılaması- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi başladı- Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi başladı Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmeye başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakanlık Resmi Konut- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi konuta gelişi- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu- Başbakan Davutoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu karşılaması- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi başladı- Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi başladı Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmeye başladı.Başbakanlık Resmi Konutu'na 18.04'de gelen Kılıçdaroğlu'nu, Başbakan Davutoğlu kapıda karşıladı.İki lider, daha sonra basına kapalı gerçekleşen görüşmeye geçti. Görüşmede, AK Parti'den Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, CHP'den ise Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç da hazır bulunuyor.Görüşmede, AK Parti ve CHP heyetleri arasında, hükümet kurma süreci kapsamında yürütülen "istikşafi" görüşmelerin ele alınması bekleniyor. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun, görüşmenin ardından birlikte yemek yiyeceği belirtildi.Bu arada, AK Parti ve CHP heyetlerinin, 5 ayrı oturumda, yaklaşık 35 saat süren "istikşafi" görüşmeleri, 3 Ağustos'ta sonra ermişti. Görüşmelerin ardından heyetler, Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'na sunum yapıp, rapor sunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Ömer Çelik Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title