Haberler

Davutoğlu Iraklı Yaralıları Ziyaret Etti

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak'ın Musul Kentinde Meydana Gelen Bombalı Saldırı Sonucu Yaralanan ve Dün Türkiye'ye Getirilen 39 Kişiden, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tedavi Altında Olanları Ziyaret Etti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak'ın Musul kentinde meydana gelen bombalı saldırı sonucu yaralanan ve dün Türkiye'ye getirilen 39 kişiden, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında olanları ziyaret etti.

Hastalarla tek tek ilgilenen ve acil şifalar dileyen Ahmet Davutoğlu, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Metin Doğan'dan yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Irak'ın Musul kentinin kuzeyinde Türkmenler'in yoğun olarak yaşadığı Şerihan köyünde geçen hafta meydana gelen bombalı saldırıda yaralananlardan 39'u ile 24 refakatçi, dün askeri uçakla Ankara'ya getirilmişti.

Yaralıların, Atatürk Hastanesi'nin yanı sıra Numune, Dışkapı, Ankara, Onkoloji ve Keçiören hastanelerinde de tedavileri sürüyor.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title